Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026

Έλλη Τρίγγου για την πίστη της: «Δεν έχει τίτλο, δεν έχει όνομα...

Η Έλλη Τρίγγου έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Secret των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Υπερπαραγωγή το πάρτι για τα 3α γενέθλια...

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία γιόρτασαν τα...

Τρύφωνας Σαμαράς για J2US: «Στα backstage με πασίγνωστη influencer, θα δείτε απίστευτα...

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»...

Φωτεινή Πετρογιάννη: Αγκαλιά με τον γιο της σε κυριακάτικη βόλτα δίπλα στη...

Η Φωτεινή Πετρογιάννη μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπα από τη...

Φονικό δίδυμο!

Η ΑΕΚ συνέχισε από εκεί που τελείωσε και με τους Λιβάγια και Πόνσε να κάνουν μαγικά νίκησε τον ΠΑΣ με 2-0Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Σαν πρωταθλήτρια! Εντυπωσιακή κατά διαστήματα η ΑΕΚ, νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα ( 37′ Πόνσε, 47′ Λιβάγια) και μπήκε με το δεξί στη Σούπερ Λιγκ, λίγες ημέρες προτού υποδεχθεί τη Βίντι για τη ρεβάνς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τα σχέδιά του να παίρνουν σάρκα και οστά με τον καλύτερο τρόπο. Το κέντρο λειτούργησε ιδανικά, καθώς επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τον Σιμόες για να πάρει ανάσα. Παρ’ όλα αυτά, τόσο ο Αλεφ όσο και ο Γαλανόπουλος, που πήραν τις δύο θέσεις στα χαφ, ήταν ρυθμιστές του ρυθμού που πήρε το παιχνίδι από την αρχή.

Αμφότεροι είχαν εξαιρετική παρουσία και έδωσαν στην ΑΕΚ απόλυτη κυριαρχία στη μεσαία γραμμή. Κάτι που αφενός δεν επέτρεπε στον ΠΑΣ να μπορέσει να κρατήσει την μπάλα και να βγει μπροστά, αφετέρου έδινε στους γηπεδούχους δεύτερες και τρίτες επιθέσεις και υψηλό ποσοστό κατοχής.

Στην επίθεση έλαμψε το άστρο των Λιβάγια (ο MVP της αναμέτρησης ήταν κατά διαστήματα μία ομάδα μόνος του) και Πόνσε. Ειδικά ο Αργεντινός έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα και είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται για την κορυφή της επίθεσης. Εχει φοβερή αίσθηση και του γκολ και του χώρου.

«Σοβαρό παιχνίδι»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του. «Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι. Από την αρχή ήμασταν καλοί. Ναι μεν είναι σημαντικό το ματς της Τρίτης, αλλά κάθε νίκη σού δίνει αυτοπεποίθηση. Στενοχωρηθήκαμε λίγο με τον Γκάλο, αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό». Ο Γιάννης Πετράκης, αντίθετα, τόνισε: «Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Θέλουμε δουλειά».

Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς).

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Τσόσιτς, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Λόπες, Γαλανόπουλος, Αλεφ, Μπακασέτας, Γκάλο (73′ Κλωναρίδης), Πόνσε (68′ Γιακουμάκης), Λιβάγια (64′ Μάνταλος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελίδης, Νικολιάς, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Ξυδάς, Κάστρο (61′ Τζημόπουλος), Κακούμπα (64′ Μυστακίδης), Γιάκος (46′ Γκρίζμαν), Λίλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Νονά Κίμπερλι!

Όταν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο Κωνσταντίνος...

Ο ευγενής Αθηναίος που δάμασε τα κύματα αλλά όχι τον καρκίνο

Επιφανής Αθηναίος, γόνος old money οικογένειας, με εντιμότητα, ευγένεια...

Σπαρακτικό αντίο στον Γιώργο Μάρκου: Έφυγε στα 58 ο διευθυντής του MAD TV

Ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο...

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz: Είναι ηθοποιοί, κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά συγκατοικούν

Ο Δημήτρης Καπετανάκος, παρότι έχει διαγράψει σταθερή πορεία στην...

Ναταλία Γερμανού: Παρενέβη στον αέρα του ΑΝΤ1 μετά τα σχόλια του Δημήτρη Πανόπουλου

Μετά την προβολή της συνέντευξης που παραχώρησε ο Δημήτρης...