Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, 2026

Έλλη Τρίγγου για την πίστη της: «Δεν έχει τίτλο, δεν έχει όνομα...

Η Έλλη Τρίγγου έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Secret των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Υπερπαραγωγή το πάρτι για τα 3α γενέθλια...

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία γιόρτασαν τα...

Τρύφωνας Σαμαράς για J2US: «Στα backstage με πασίγνωστη influencer, θα δείτε απίστευτα...

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»...

Φωτεινή Πετρογιάννη: Αγκαλιά με τον γιο της σε κυριακάτικη βόλτα δίπλα στη...

Η Φωτεινή Πετρογιάννη μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπα από τη...

Θα γίνει εμβόλιμη

Δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός και η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει από τη 16η αγωνιστική

Από τον
Χάρη Δάντση

Το αγωνιστικό πρόγραμμα στα μέτρα του έφερε ο Ολυμπιακός! Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή των Ερυθρολεύκων, ανατρέποντας την απόφαση που είχε πάρει το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ (με ψήφους 13-3) για επανέναρξη του πρωταθλήματος με τη 15η αγωνιστική. Ετσι, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από τη 16η αγωνιστική, σύμφωνα με το πρόγραμμα της οποίας η ομάδα του Μαρτίνς θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και η αναβληθείσα 15η θα γίνει εμβόλιμη, όπως ορίζει ο κανονισμός.

Οι Πειραιώτες, που εκπροσωπήθηκαν από τους Γιάννη Χατζησαβάογλου και Δημήτρη Καρπετόπουλο, στηρίχθηκαν στην παράγραφο 6 του άρθρου 22 του ΚΑΠ που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «σε περίπτωση αναβολής μιας ή περισσότερων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, αν αυτές λάβουν χώρα στον α’ γύρο, τότε το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τις επόμενες (μη αναβληθείσες αγωνιστικές) και η αναβληθείσα αγωνιστική ορίζεται σε εμβόλιμες ημερομηνίες» και δικαιώθηκαν. Η απόφαση αυτή είναι τελεσίδικη, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι η πειραϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (10/02) πριν το εντός έδρας παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου (14/02) για το Γιουρόπα Λιγκ, μετά θα υποδεχθεί την ΑΕΚ (17/02) στο Καραϊσκάκη και έπειτα θα ακολουθήσει η ρεβάνς στο Κίεβο (21/02).

Μέχρι τότε όμως προέχουν άλλα σημαντικά παιχνίδια, όπως η σημερινή (17.15, Cosmote Sport 2) μάχη με την Ξάνθη στα Πηγάδια για το Κύπελλο. Ο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα Γιώργο Μασούρα αλλά και τους Σα, Χουτεσιώτη, Καραργύρη, Μεριά, Κούτρη, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδη, Μαρτίνη, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Νάτχο, Φορτούνη, Φετφατζίδη, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Γκερέρο, Χασάν και Βοΐλη. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Σισέ, Ελαμπντελαουί και Ποντένσε που αντιμετωπίζουν προβλήματα μικροτραυματισμών, ο ανέτοιμος Σολδάνο όπως και ο φευγάτος Γιαννιώτης (φέρεται να έχει πρόταση από τη Σπάρτα Πράγας).

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής
Σάββατο 12 Ιανουαρίου
ΑΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 17.15
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 19.00
ΟΦΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19.30

Κυριακή 13 Ιανουαρίου
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17.15
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ 19.00
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.-ΠΑΟΚ 19.30

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου
ΑΡΗΣ-ΛΑΜΙΑ 19.00
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-AEK 19.30

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο ευγενής Αθηναίος που δάμασε τα κύματα αλλά όχι τον καρκίνο

Επιφανής Αθηναίος, γόνος old money οικογένειας, με εντιμότητα, ευγένεια...

Σπαρακτικό αντίο στον Γιώργο Μάρκου: Έφυγε στα 58 ο διευθυντής του MAD TV

Ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz: Είναι ηθοποιοί, κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά συγκατοικούν

Ο Δημήτρης Καπετανάκος, παρότι έχει διαγράψει σταθερή πορεία στην...

Ναταλία Γερμανού: Παρενέβη στον αέρα του ΑΝΤ1 μετά τα σχόλια του Δημήτρη Πανόπουλου

Μετά την προβολή της συνέντευξης που παραχώρησε ο Δημήτρης...

Νονά Κίμπερλι!

Όταν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο Κωνσταντίνος...