Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ερχεται ο Γουέμπερ

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον 26χρονο γκαρντ και τον αναμένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί –ακόμη– η απόκτησή του, αφού προέχει ο αγώνας αύριο βράδυ στο Τελ Αβίβ και μπορεί να δει κανείς τις αποδόσεις σε sites όπως το stoixima24.net, όμως ο ίδιος ο Μπριάντε Ουέμπερ έσπευσε μέσω Instagram να ενημερώσει τους «ακόλουθούς» του για το «νέο ξεκίνημα» όπως έγραψε στην καριέρα του και φυσικά να γνωρίσει την… αποθέωση από τους φίλους του Ολυμπιακού προτού καν ντυθεί στα ερυθρόλευκα.      

Ο 26χρονος και ύψους 1,88 μ. γκαρντ αποχαιρέτησε μάλιστα την ομάδα του στη G-League, Σιου Φολς, με ρεκόρ καριέρας στις ασίστ (15) και ένα από τα πιο γεμάτα παιχνίδια στην καριέρα του με 23 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 τρίποντα εναντίον της Οκλαχόμα πριν πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Ποιος όμως είναι ο Γουέμπερ; Πρόκειται για έναν… διάβολο στην άμυνα και απρόβλεπτο στην επίθεση γκαρντ, ο οποίος για τα ευρωπαϊκά δεδομένα της Ευρωλίγκας είναι ένας ρολίστας «κοντός», ένας παίκτης που με την ταχύτητα, την ενέργεια, το πάθος θα μπαίνει στα ματς από τον πάγκο για να αλλάζει τον ρυθμό, για να εξουθενώνει τον αντίπαλο πλέι μέικερ με την ασφυκτική άμυνά του και στην επίθεση να βρίσκει το ελεύθερο για σουτ συμπαίκτη. Ουσιαστικά στον Ολυμπιακό θα έχει βοηθητικό, αρχικά, ρόλο της τάξης των 10-12 λεπτών ανά αγώνα, τουλάχιστον μέχρι να αφομοιώσει το ευρωπαϊκό στυλ μπάσκετ γιατί αν μη τι άλλο τόσο στο Πανεπιστήμιο VCU όσο και στη G-League και στο ΝΒΑ, στα λίγα ματς που έπαιξε, το στυλ ήταν εντελώς διαφορετικό και πιο «κοντά» στα δεδομένα του ως παίκτη.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ τον προτίμησε προφανώς για το κίνητρο που έχει να «φτιάξει» όνομα και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αλλά κυρίως για τις αμυντικές ικανότητές του, εξ ου και το παρατσούκλι «γάντι» που έχει από τα κολεγιακά του χρόνια αφού ήταν από τους κορυφαίους «κλέφτες» όλων των εποχών. Πρόκειται, όπως είχε πει ο προπονητής του στο κολέγιο, Σάκα Σμαρτ, για έναν «ακούραστο εργάτη με υψηλό μπασκετικό IQ».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα