Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Πρεμιέρα στο Markopoulo Park με έξι ιπποδρομίες και τζακ ποτ

Η δράση ξεκινά πάλι στο Μarkopoulo Park με έξι συναρπαστικές κούρσες που υπόσχονται δυνατές αναμετρήσεις και αφίξεις που κόβουν την ανάσα. Η 15η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 18:00.

Στις ιπποδρομίες θα παρευρίσκεται και εκπρόσωπος της ΙΤΜ (Irish Thoroughbred Marketing), ο οποίος θα μοιράσει εκπτωτικά κουπόνια αξίας 2.000 ευρώ και 2.500 ευρώ στους ιδιοκτήτες των νικητών σε επιλεγμένες ιπποδρομίες, για την αγορά μονοετών ίππων από την Ιρλανδία στις επερχόμενες δημοπρασίες.

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον

Πόλος έλξης για τους φιλίππους θα είναι το τετραπλό (τέσσερις πρώτοι ίπποι με τη σωστή σειρά) στην δεύτερη ιπποδρομία της ημέρας, αφού μετά το τζακ ποτ στην τελευταία ιπποδρομία μεταφέρονται 5.780 ευρώ. Επίσης, τα κέρδη για τους νικητές του Γκανιάν (πρόβλεψη του νικητή) θα είναι ενισχυμένα, λόγω της πριμοδότησής του με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

Πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά στο Markopoulo Park

Το Markopoulo Park ανοίγει τις πύλες του και αυτή την Κυριακή για όλη την οικογένεια, με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι μικροί επισκέπτες μπορούν να κάνουν ιππασία με πόνυ, να δουν από κοντά τα εντυπωσιακά alpaca και να φωτογραφηθούν μαζί τους και να απολαύσουν το παγωτό τους.  Στο Family Club, λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς φίλους, για να ζωγραφίσουν τους αγαπημένους τους ήρωες, να κάνουν face painting και να διασκεδάσουν με πολλά παιχνίδια. Το ανακαινισμένο εστιατόριο στον πέμπτο όροφο, με εντυπωσιακή θέα, προσφέρει νέο a la carte menu με προνομιακές τιμές, καθώς και παιδικό menu.

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής.Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Επίσης, οι ιπποδρομίες μεταδίδονται από το Kontra Channel και το High TV.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα