Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, 2026

Φαίδρα Δρούκα: Η σπάνια αναφορά στον σύζυγό της που είναι μαζί 18...

Η Φαίδρα Δρούκα ενώ είναι πετυχημένη ηθοποιός και χρόνια στη σόουμπιζ δε γνωρίζουμε κάτι για τη ζωή της. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο 13 ετών. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε στον σύζυγό της.

Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύες – Ποια ζώδια ευνοούνται;

«Όλα τείνουν στην έκλειψη που θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου. Πάντα οι δύσκολες όψεις είναι όταν πάει κάτι να γίνει»

Γενέθλια για τη Πέμη Ζούνη – «Αν βάλεις όλα τα κεράκια δεν...

Τα γενέθλιά της είχε η Πέμη Ζούνη. Η καταξιωμένη ηθοποιός έσβησε τα κεράκια σε δύο τούρτες.

Βίκυ Παγιατάκη: «Με έδιωξαν από την εκπομπή της Καινούργιου επειδή δεν ήθελα...

Η Βίκυ Παγιατάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Δευτέρας έκανε αποκάλυψη για τον λόγο που έφυγε από την εκπομπή της Καινούργιου

Τζιάνι Ινφαντίνο: Δεν πιέζουμε κανέναν, όσο υπάρχει ρίσκο, δεν θα παίζουμε

Πάνω απ’ όλα η υγεία! Αυτό ξεκαθάρισε ο Τζιάνι Ινφαντίνο αναφορικά με την επανεκκίνηση των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, μιλώντας σε live streaming, μέσω των social media, με τον Ρονάλντο.

«Το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητα, δεν πρέπει να πιέζουμε κανέναν. Όσο υπάρχει ρίσκο, δεν θα παίζουμε και αν πρέπει να περιμένουμε, θα περιμένουμε για μία, δύο ή τρεις εβδομάδες» είπε αρχικά ο πρόεδρος της FIFA. «Υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν, άνθρωποι που πεθαίνουν. Και βλέπουμε πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν καταλάβει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Οι γιατροί είναι πραγματικοί ήρωες, είναι σαν ένας πόλεμος» συνέχισε.

«Θέλουμε να επιστρέψουμε και να παίξουμε, να δούμε ποδόσφαιρο, αλλά τώρα η προτεραιότητα είναι η υγεία. Για πρώτη φορά στην Ιστορία, το ποδόσφαιρο δεν είναι η προτεραιότητα. Στενάχωρο, αλλά έτσι είναι. Όσον αφορά το καλεντάρι; Καλή ερώτηση. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε τις ζωές των ανθρώπων για έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Θα παίξουμε όταν μπορούμε, ίσως τον Ιούλιο, ίσως τον Αύγουστο» κατέληξε ο ισχυρός άνδρας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο ευγενής Αθηναίος που δάμασε τα κύματα αλλά όχι τον καρκίνο

Επιφανής Αθηναίος, γόνος old money οικογένειας, με εντιμότητα, ευγένεια...

Σπαρακτικό αντίο στον Γιώργο Μάρκου: Έφυγε στα 58 ο διευθυντής του MAD TV

Ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο...

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz: Είναι ηθοποιοί, κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά συγκατοικούν

Ο Δημήτρης Καπετανάκος, παρότι έχει διαγράψει σταθερή πορεία στην...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος περνάει δύσκολες στιγμές καθώς έφυγε από τη ζωή

Ναταλία Γερμανού: Παρενέβη στον αέρα του ΑΝΤ1 μετά τα σχόλια του Δημήτρη Πανόπουλου

Μετά την προβολή της συνέντευξης που παραχώρησε ο Δημήτρης...