Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Ο Μαρτίνς φέρεται ότι συμφώνησε προφορικά με τον Ολυμπιακό για ανανέωση συμβολαίου

Αγκυροβολημένος στο μεγάλο Λιμάνι θα παραμείνει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Αυτό αποκάλυψε η «O Jogo», υπογραμμίζοντας ότι το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ ενός χρόνου με οικονομική αναπροσαρμογή, με τις μεικτές απολαβές του να ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ.

«Ο Ολυμπιακός προχώρησε τις διαπραγματεύσεις με τον Μαρτίνς, λόγω της καλής δουλειάς του αυτά τα σχεδόν δύο χρόνια που είναι στην Ελλάδα» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, καταλήγοντας ότι σύντομα θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από την πειραϊκή ΠΑΕ. Όλες οι κινήσεις του Ιβηρα τεχνικού, εξάλλου, μαρτυρούν ότι δουλεύει πυρετωδώς για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή ζητούμενο είναι η ολοκλήρωση της φετινής αλλά και η απεμπλοκή από τη δικαστική περιπέτεια, για την οποία οι Πειραιώτες δεν ανησυχούν.

Στο επίσημο κανάλι της Πόρτο μίλησε ο Ζοσέ Σα, τονίζοντας την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων. «Πρέπει να τελειώσουν. Οι ομάδες χρειάζονται τα χρήματα. Εάν τελειώσουν όπως είναι τώρα, πολλές ομάδες θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Αλλά και για τους παίκτες θα είναι δύσκολο, γιατί θα τελειώσει αυτή η σεζόν και θα αρχίσει η επόμενη χωρίς μεγάλο διάλειμμα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, περιμένουμε» υποστήριξε ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, ενώ αναφερόμενος στον κορονοϊό είπε: «Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία και αναβλήθηκε η δράση, προσπάθησα να πάω στην Πορτογαλία. Θα προτιμούσα να κάνω καραντίνα στο σπίτι μου. Προσπάθησα να επιστρέψω, μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά δεν τα κατάφερα. Η κυβέρνηση δεν το επέτρεψε. Μείναμε τελικά εδώ. Τελικά, ήταν καλύτερο που μείναμε…»

Τέλος, πληθαίνουν οι φήμες απόκτησης του Λούκας Σάσα. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος μέσος του Αρη αρέσει στον Μαρτίνς και φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα των «ερυθρολεύκων». Μένει να φανεί αν οι Πειραιώτες επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους κάνοντας επίσημη κρούση για την περίπτωσή του στους Θεσσαλονικείς.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...




Μποζουκια Αθηνα