Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, 2026

Οδυσσέας Σταμούλης: «Εδώ και ένα χρόνο ζω μια φοβερή αγκαλιά από τον...

Ο Οδυσσέας Σταμούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Buongiorno» το πρωί της Δευτέρας. Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε για τον γάμο του και για την αγάπη του κόσμου ειδικότερα μετά το τραγικό συμβάν με την απώλεια του γιου του.

«Σχέδιο Οδυσσέας» με all star cast

Η αφρόκρεμα του θεάματος στο «Σχέδιο Οδυσσέας»! Μετά την...

Η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε πότε αποχωρεί από την εκπομπή για να γεννήσει

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super...

Η Βάνα Μπάρμπα στην κηδεία του πρώην συντρόφου της, Λάκη Ραπτάκη

Η Βάνα Μπάρμπα αποχαιρέτησε τον πρώην σύντροφό της και γνωστό επιχειρηματία, Λάκη Ραπτάκη.

«Ροχιμπλάνκος» και Σιμεόνε ρίχνουν δίχτυα… στο Λιμάνι για τον παίκτη του Ολυμπιακού

«Δίχτυα» στο λιμάνι του Πειραιά ρίχνει η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» και ο Ντιέγκο Σιμεόνε φέρεται ότι έχουν στο στόχαστρό τους τον Μαντί Καμαρά για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής.

«Η Ατλέτικο θα μπορούσε να έχει διαλέξει τον Καμαρά ως έναν από τους βασικούς της στόχους, με τον τρόπο παιχνιδιού του να είναι ιδανικός για τον Ντιέγκο Σιμεόνε και για τον ρόλο που είχε στην ομάδα ο Τόμας Παρτέι» αναφέρει η LTV Noticias, επισημαίνοντας ότι για να γίνει η μεταγραφή θα πρέπει η ομάδα της Μαδρίτης να ικανοποιήσει οικονομικά τους Πειραιώτες, οι οποίοι αξιώνουν για τον Αφρικανό μέσο περισσότερα από 20.000.000 ευρώ.

Ο μέσος από τη Γουινέα πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, ανεβάζοντας τις μετοχές του. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του 23χρονου με την ομάδα με την Πειραιά λήγει το καλοκαίρι του 2023. Παράλληλα, στην Πορτογαλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για… εμπλοκή του Ολυμπιακού στην υπόθεση του Ζότα. Όπως αναφέρει, λοιπόν, η «Record», οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ της Μπενφίκα που παραχωρείται δανεικός. Ασφαλώς πρόκειται για μία πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που κοστολογείται πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2024, με τους αετούς της Λιβασόνας να του βάζουν ρήτρα αποδέσμευσης 80.000.000 ευρώ. Μεσολαβητής είναι ο Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει αποδείξει (με την περίπτωση του Ντανιέλ Ποντένσε) ότι μπορεί να πείσει τέτοιους ανερχόμενους παίκτες να αγωνιστούν στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, επιμένουν στην Ελβετία ότι ο Κέβιν Μπουά, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Βασιλεία, θα μετακομίσει στον Πειραιά. Οι Τούρκοι, από την πλευρά τους (λόγω του ενδιαφέροντος της Μπεσίκτας), υποστηρίζουν για τον Ελβετό εξτρέμ ότι «ο Ολυμπιακός θέλει τον Κέβιν Μπουά και πηγές κοντά στη Βασιλεία τονίζουν πως ο ελληνικός σύλλογος έχει εντείνει τις επαφές του και έχει σφίξει ο κλοιός».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

Ο ευγενής Αθηναίος που δάμασε τα κύματα αλλά όχι τον καρκίνο

Επιφανής Αθηναίος, γόνος old money οικογένειας, με εντιμότητα, ευγένεια...

Σπαρακτικό αντίο στον Γιώργο Μάρκου: Έφυγε στα 58 ο διευθυντής του MAD TV

Ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο...

Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz: Είναι ηθοποιοί, κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά συγκατοικούν

Ο Δημήτρης Καπετανάκος, παρότι έχει διαγράψει σταθερή πορεία στην...

Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος περνάει δύσκολες στιγμές καθώς έφυγε από τη ζωή

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Ναταλία Γερμανού: Παρενέβη στον αέρα του ΑΝΤ1 μετά τα σχόλια του Δημήτρη Πανόπουλου

Μετά την προβολή της συνέντευξης που παραχώρησε ο Δημήτρης...