Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Νίκος Βισκαδουράκης: «Ο καθρέφτης του κ. Χάιντ» τελευταία μέρα της έκθεσης στη...

Η Roma Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Νίκου...

ΠΟΙΗΣΗ και ΧΡΩΜΑ από τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο στο χώρο τέχνης Αγκάθι -Καρτάλος

Μια συνεργασία -έκπληξη επιφύλαξαν για το φιλότεχνο κοινό ο...

Αποθέωση του κοινού στους πρωταγωνιστές της παράστασης «Το 5ο βήμα»

Σχεδόν για δέκα λεπτά χειροκροτούσε το κοινό, προχθές το...

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την «επικήρυξη» αθλητικών συντακτών

Πήραν θέση! Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο έσπευσε να καταδικάσει την «επικήρυξη» αθλητικών συντακτών η ΕΣΗΕΑ με τις αφίσες που τοιχοκολλήθηκαν την Τετάρτη 6/5 στους δρόμους του Πειραιά -ακόμη κι έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και το Καραϊσκάκη- και στοχοποιούσαν τους Βασίλη Βέργη, Βασίλη Παπαθεοδώρου, Κυριάκο Θωμαΐδη, Αρη Ασβεστά και τον νομικό Τάκη Μπαλτάκο, οι οποίοι συμμετείχαν σε εκπομπή του SDNA στη web TV με θέμα την εισήγηση της κυρίας Σπανού για υποβιβασμό του Ολυμπιακού.

Συνοπτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την πρωτοφανή στοχοποίηση με αφίσες τεσσάρων αθλητικών συντακτών. Τα τελευταία χρόνια οι επιθέσεις που δέχονται οι συνάδελφοί μας και ιδιαίτερα οι αθλητικοί συντάκτες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Επιθέσεις που, μέχρι σήμερα, περιελάμβαναν “ανακοινώσεις” με απειλές, εξυβρίσεις στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είχαν ως συνέχεια χειροδικίες και σοβαρούς τραυματισμούς.

Αυτή τη φορά η στοχοποίηση πήρε μορφή δημόσιας διαπόμπευσης. Η ΕΣΗΕΑ δεν θα δεχθεί να στοχοποιούνται οι συνάδελφοι». Εκτός από την ΕΣΗΕΑ, και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου έσπευσε να καταδικάσει. Ο ΠΣΑΤ καλεί τα αρμόδια όργανα να παρέμβουν άμεσα για να συλληφθούν οι υπαίτιοι.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...




Μποζουκια Αθηνα