Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Χριστίνα Παππά: Η «ψαρωτική» ανάρτησή της με το σκηνικό γάμου

«Ωραίο είναι να παντρεύεσαι… αλλά μακριά από μένα!» δήλωσε...

Επίτιμη διδάκτορας η Μαρία Φαραντούρη

Η τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη αναγορεύτηκε σε επίτιμη διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής, προχθές, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο, στην οποία παρέστησαν αρκετοί πολιτικοί.

Μιχάλης Μητρούσης: «Τον Ιανουάριο γίνεται το ποινικό δικαστήριο για το τροχαίο και...

Για το τροχαίο που είχε σημειωθεί στη λεωφόρο Συγγρού, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Ο ΠΑΟΚ πήρε δίκαια (2-0) τον Αρη μέσα στο «Κλ. Βικελίδης»

Κέρδισε αυτός που ήθελε περισσότερο τους βαθμούς στο «ντέρμπι αιωνίων» μεταξύ Αρη – ΠΑΟΚ στο άδειο «Κλ. Βικελίδης», όπου φτερούγισε με διπλό ο «Δικέφαλος του Βορρά» με 0-2 και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες κατάκτησης της δεύτερης θέσης της βαθμολογίας, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη πλευρά, ο Αρης, χωρίς Φετφατζίδη, είναι «γυμνός» επιθετικά και πάρα πολύ δύσκολα δημιουργεί επιθετικές «σφήνες» στην αντίπαλη περιοχή, ενώ υπήρχαν αδυναμίες και στην άμυνα, τις οποίες εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ για να «τσιμπήσει» το τρίποντο.

Φαινόταν ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε περισσότερο να κερδίσει το παιχνίδι, αφού οι παίκτες του παρουσιάστηκαν σοβαροί στο πρώτο μέρος και ενώ είχαν κάποιες καλές επιθετικές στιγμές και προηγήθηκαν με γκολ του Βαρέλα στο 36′. Από εκείνο το σημείο, οι παίκτες του Αρη απογοητεύτηκαν ακόμα περισσότερο και μη υπάρχοντος του Φετφατζίδη, ο οποίος προστατεύτηκε εν όψει της μεταγραφής του στην Αλ Αΐν (1,7 εκατ. ευρώ θα πάρει σήμερα ο Αρης), δεν υπήρχε ο «μπουκαδόρος», αυτός που θα έπαιρνε την μπάλα και θα έμπαινε στην αντίπαλη εστία για να δημιουργήσει κάτι καλό για την ομάδα του.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ, με τους γρήγορους επιθετικούς του, και σε μια ανύποπτη φάση, που όλος ο Αρης είχε βγει μπροστά, με τρεις πάσες (Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι) έδωσε τη δυνατότητα στον Πολωνό φορ να σκοράρει στο 45+1′ και να εξιλεωθεί για το χαμένο πέναλτι (0-2) και ο ΠΑΟΚ πήγε στα αποδυτήρια με σοβαρό προβάδισμα.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Αρης μπήκε πιο δυνατά και πίεσε την εστία του Πασχαλάκη, αλλά δεν έχασε τη μεγάλη ευκαιρία, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλά στημένος αμυντικά και δεν άφηναν οι παίκτες του διαδρόμους για τους αντιπάλους.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φέλιξ Τσβάιερ (Γερμανία)
ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ενινγκ): Κουέστα, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Αμπού Μπα, Ροζ, Σάσα, Ματίγια, Τόνσο, Γκάμα, Μαντσίνι, Ιντέγε.
ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος (90+2’ Μιχαηλίδης), Βαρέλα, Ινγκασον, Γιαννούλης, Εσίτι, Μπίσεσβαρ (85’ Λημνιός), Μαουρίσιο, Τζόλης (81’ Σοάρες), Στοχ (85’ Τσιγγάρας), Σφιντέρσκι (81’ Ακπομ).

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα