Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, 2026

Η μητέρα της αδικοχαμένης Ντόρας Ζαχαριά στην Espresso: «Να δικαιωθεί το παιδί...

Η υπόθεση της 31χρονης Ντόρας Ζαχαριά, της εκπαιδευτικού που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ρόδο από τα χέρια του πρώην συντρόφου της τον Σεπτέμβριο του 2021, έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Στο Βέλγιο ο Τσιμιτσέλης, στην Ολλανδία ο Λιανός

Τι γίνεται με τον Γιώργο Λιανό και τον Γιάννη...

Χαμηλές πτήσεις για Καραβάτου το weekend στον ΑΝΤ1

Ζόρικα τα έχει βρει και η Κατερίνα Καραβάτου στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, και ίσως η Ελένη Τσολάκη τζάμπα θυσιάστηκε ως άλλη Ιφιγένεια.

«Grand Hotel»: Ο Πέτρος είναι έξαλλος και ξεσπάει στον Άρη

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel» ο Άρης ετοιμάζεται να φύγει κρυφά, αφού γράφει πρώτα ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στην Αλίκη.

Κοντά σε Ινσούα και Αλί η ΑΕΚ! Συμφωνία με τον 21χρονο Ιατρούδη

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από την ΑΕΚ! Μια… ανάσα από τον «Δικέφαλο» φέρεται ότι είναι ο Εμανουέλ Ινσούα και ο Αλμοέζ Αλί.

Ο μέχρι πρότινος αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από τον «Δικέφαλο» κι όπως όλα δείχνουν θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ προσφέρει στον Αργεντινό τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με συνολικές απολαβές πάνω από 1.500.000 ευρώ και οι δύο πλευρές φημολογείται ότι βρίσκονται στο στάδιο της ανταλλαγής εγγράφων για την οριστικοποίηση της μεταγραφής.

Παράλληλα, πλησιάζει ο Αλμοέζ Αλί. Όπως αναφέρουν από την Ιταλία, η «Ένωση» συζητάει με την Αλ Ντουχαΐλ για τον διετή δανεισμό του 23χρονου επιθετικού. «Ο Αλμόεζ Αλί είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ευρώπη. Ο κορυφαίος σκόρερ του τελευταίου Ασιατικού Κυπέλλου μπορεί να επιστρέψει αυτό το καλοκαίρι στην Ευρώπη και θα μπορούσε να καταλήξει στην ΑΕΚ, μία ομάδα που έχει προπονητή τον Μάσιμο Καρέρα» αναφέρει το Tuttomercato. Μάλιστα, οι γείτονες τονίζουν πως «η ΑΕΚ παρουσίασε μία διετή προσφορά δανεισμού του παίκτη με δικαίωμα αγοράς του. Η συμφωνία είναι πολύ κοντά, με τον παίκτη να έχει δώσει το οκ γι’ αυτή τη μεταγραφή».

Επισημαίνεται πως ο Αλί έχει 28 γκολ και 30 ασίστ με τη φανέλα της Αλ Ντουχαΐλ, ενώ ήταν συμπαίκτης με τον πιστολέρο του Ολυμπιακού Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Τέλος, ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» θεωρείται από χθες ο Γιάννης Ιατρούδης. Ο 21χρονος επιθετικός, έχοντας λύσει τη συνεργασία του με τον Εργοτέλη, βρέθηκε στα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο. Μάλιστα, ο Μάσιμο Καρέρα θα τον έχει στη διάθεσή του εν όψει της προετοιμασίας (σήμερα η πρώτη προπόνηση) για τη νέα σεζόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος περνάει δύσκολες στιγμές καθώς έφυγε από τη ζωή

Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz: Είναι ηθοποιοί, κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά συγκατοικούν

Ο Δημήτρης Καπετανάκος, παρότι έχει διαγράψει σταθερή πορεία στην...

Ο ευγενής Αθηναίος που δάμασε τα κύματα αλλά όχι τον καρκίνο

Επιφανής Αθηναίος, γόνος old money οικογένειας, με εντιμότητα, ευγένεια...

Σπαρακτικό αντίο στον Γιώργο Μάρκου: Έφυγε στα 58 ο διευθυντής του MAD TV

Ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...