Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

«Η ΑΕΚ της νέας χρονιάς»

Ο Χιμένεθ αποθέωσε τους παίκτες του και τόνισε ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι οδηγός για το επόμενο πρωτάθλημα

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Ο Μανόλο Χιμένεθ (φωτό) επιβράβευσε με πολλά μπράβο τους ποδοσφαιριστές του για τα στοιχεία που έδειξαν απέναντι στον ΠΑΟΚ και τους τόνισε ότι έτσι πρέπει να πορευτεί η ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί δείξατε ψυχή, είχατε καρδιά και βγάλατε στο γήπεδο αποφασιστικότητα. Πάντα έτσι πρέπει να παίζουμε και να δίνουμε ό,τι έχουμε για τη νίκη, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Αυτή πρέπει να είναι η ΑΕΚ και πρέπει να το διατηρήσουμε αυτό και στο τελευταίο ματς και στην επόμενη χρονιά.

Eτσι ξεχωρίζουν οι μεγάλες ομάδες, όταν έχουν τον ίδιο χαρακτήρα, το ίδιο πάθος και την ίδια νοοτροπία σε όλα τα παιχνίδια, προκειμένου στο τέλος να φτάσουν στον στόχο τους. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να εμφανιζόμαστε έτσι πάντα και παντού» είπε -μεταξύ άλλων- ο Χιμένεθ στη σημερινή ομιλία του.

Από κει και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τον Πανιώνιο το βράδυ της Τετάρτης (20.30) στη Νέα Σμύρνη, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Ακόμα μία φορά εκτός είναι ο Βάργκας, που είναι πιθανόν να μην αγωνιστεί ξανά με τα κιτρινόμαυρα. Αυτό πιθανότατα ισχύει και για τους Πατίτο, Πέκχαρτ και Αραβίδη, που δεν μπήκαν στην αποστολή λόγω προβλημάτων. Αντίθετα, επιστρέφει ο Βράνιες, που αναμένεται να ξεκινήσει. 

Οι «18» είναι οι εξής: Ανέστης, Γκάλο, Μπάρκας, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Βινίσιους, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο.

Τέλος, βασική επιλογή του εκλέκτορα της Σουηδίας Γιάνε Αντερσον αποτελεί πλέον ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο μέσος της ΑΕΚ κλήθηκε για δύο αγώνες της εθνικής ομάδας της χώρας του: στις 9 Ιουνίου με αντίπαλο τη Γαλλία και στις 13 του ίδιου μήνα με αντίπαλο τη Νορβηγία.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα