Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

«Ασπιρίνες» για τον Ρέτσο

Η Λεβερκούζεν επιμένει, με τον Ολυμπιακό να ζητάει 16.000.000 ευρώ

Από τον
Χάρη Δάντση

Οι Γερμανοί ξανάρχονται στο Φάληρο για τον Παναγιώτη Ρέτσο! Πόσες πιθανότητες όμως έχουν οι ιθύνοντες της Λεβερκούζεν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του 18χρονου αμυντικού του Ολυμπιακού; Αρκετές, εφόσον είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Εδώ και αρκετά χρόνια η πολιτική του πειραϊκού συλλόγου είναι γνωστή: Ολοι πωλούνται και αγοράζονται στη σωστή τιμή.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ενήμεροι ότι οι «ασπιρίνες» θα βρεθούν μεθαύριο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουν τον Ρέτσο στη ρεβάνς με την Παρτιζάν. Πιθανότατα οι δύο πλευρές θα καθίσουν και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Μόνο που ο πήχης από τους Πειραιώτες έχει ανεβεί πολύ ψηλά, με αποτέλεσμα όλοι οι προηγούμενοι ενδιαφερόμενοι να τον έχουν περάσει από κάτω…

Η μεγαλύτερη προσφορά ήταν της Γκλάντμπαχ, ύψους 13.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας την απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες. Οι απαιτήσεις τους φτάνουν τα 16.000.000 ευρώ και μένει να φανεί αν η Λεβερκούζεν είναι διατεθειμένη να επενδύσει τόσα εκατομμύρια ευρώ για τον πολυθεσίτη Ρέτσο. Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης (κλείνει σε λίγες μέρες τα 19) δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021 και δεν έχει δείξει τάσεις φυγής.

Ρωσικά δημοσιεύματα, πάντως, έβαζαν τους «ερυθρολεύκους» στο κόλπο της απόκτησης του 28χρονου Περουβιανού στόπερ Κάρλος Ζαμπράνο της Ρούμπιν Καζάν, ο οποίος ενδιαφέρει και τον ΠΑΟΚ. Επίσης, στο προσκήνιο έχει επανέλθει το όνομα του Ιντέγε, που αποχωρεί από την Κίνα, αλλά και του Βόσνιου φορ της Κόνιασπορ, Ρίαντ Μπάγιτς. Στο Λιμάνι τονίζουν πάντως ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχει η ρεβάνς (του 3-1) με την Παρτιζάν και όχι τα μεταγραφικά.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;





Μποζουκια Αθηνα