Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Μάριος Γεωργιάδης: Ο ωραίος γιος του Λεβέντη είναι single

❱❱ Ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης μιλά για την ερωτική ιστορία του, που ανήκει πια στο παρελθόν «Η σχέση με τη Σία έκλεισε τον κύκλο της» λέει στην «Espresso» ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων και αντιπρόεδρος της Βουλής Μάριος Γεωργιάδης. Μόνο λίγες εβδομάδες από τη διάλυση του δεσμού 134tq3tτου με την πρώην σύντροφό του Σία Πάστρα, ο νεότερος αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου και γιος του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη ανοίγει τα χαρτιά του, υποστηρίζοντας ότι αυτή η ερωτική ιστορία ανήκει πλέον οριστικά στο παρελθόν.

Αλλωστε, ακολουθεί ως προς αυτό και τη συμβουλή του Βασίλη Λεβέντη, δηλαδή να μην επιτρέπει η προσωπική ζωή του να γίνεται αντικείμενο πολιτικού κουτσομπολιού.

Ο ωραίος γιος του Λεβέντη μεγάλωσε με τους Metallica, αλλά και με τη «σκιά» μιας ισχυρής μητέρας. Ο βιολογικός του πατέρας τού έμαθε ότι «ποτέ οι άντρες δεν απλώνουν χέρι σε γυναίκα». «Οι γυναίκες είναι λουλούδια και ανάλογα πρέπει να τις φροντίζεις» λέει ο «Super Mario» της Βουλής, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι κάνει πάντοτε του κεφαλιού του!

Είναι πλήρως αφοσιωμένος στα δύο παιδιά του από τον γάμο του με τη Δήμητρα, για την οποία λέει με νόημα: «Η μητέρα των δυο παιδιών μου είναι το… τρίτο παιδί μου».

Θυμάται τα «πέτρινα χρόνια» του Λεβέντη: «Ο Λεβέντης αξίζει το Οσκαρ υπομονής και επιμονής. Θεωρώ ότι το 99,9% των ανθρώπων θα τα είχε παρατήσει».

Η πρώτη σου γειτονιά και τα πρώτα σου βιώματα πού ήταν;
Είμαι γέννημα θρέμμα Αθηναίος. Αργότερα μετακομίσαμε στη Νέα Σμύρνη. Την πρόλαβα με τις αλάνες της, τις βόλτες γύρω από το Αλσος, και ποδόσφαιρο στα πεζοδρόμια έως τις 11 το βράδυ. Κανέναν δεν απασχολούσε τότε η εγκληματικότητα. Στις μονοκατοικίες όλοι κοιμούνταν με ανοιχτές τις πόρτες. Η αγαπημένη μου Νέα Σμύρνη, με το ατελείωτο παιχνίδι στο σχολείο, το 3ο Λύκειο, με τις αξέχαστες αναμνήσεις από την πενθήμερη εκδρομή στη Ρόδο και τα πολλά ιδανικά σημεία για ραντεβού, είναι στην καρδιά μου!

Σπούδασα Marketing στο Αμερικανικό Κολλέγιο (Deree) και παράλληλα δούλευα για να μπορώ να συμβάλλω στα έξοδα των διδάκτρων. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι από τους ελάχιστους βουλευτές που έχουν… κολλήσει ένσημα.

Μοναχοπαίδι;
Ναι! Με όλη την προσοχή στραμμένη πάνω μου, αλλά και με την ανάγκη να μοιράζομαι… Πάντα ήθελα ένα αδελφάκι… Είχα όμως τέσσερα υπέροχα ξαδέρφια, που δυστυχώς έγιναν τρία, έπειτα από ένα θλιβερό περιστατικό. Ο μικρότερος και αγαπημένος Γιώργος «έφυγε» στα 20 του σε τροχαίο, 40 μέρες προτού με παντρέψει. Ο Θεός έστειλε πριν από οκτώ χρόνια στη θέση του ένα αγγελούδι, τον Αλέξανδρο, που ως ανιψάκι μου κάνει παρέα με τον γιο μου.

Ποια η σχέση με τη μητέρα σου;
Ευτυχώς δεν έχει σταματήσει ποτέ και δεν σταματά να μου δείχνει την αγάπη της και την προσοχή της. Κι άλλες μανάδες αγαπούν τα παιδιά τους, αλλά ίσως δεν το δείχνουν όπως θα ήθελαν. Εγώ είμαι μάλλον από τους qwfτυχερούς, καθώς έχω μια μητέρα με ιδιαίτερα ισχυρή προσωπικότητα, που έχει όμως τη διακριτικότητα να μην παρεμβαίνει στην προσωπική μου ζωή και να γίνεται χειριστική. Με συμβουλεύει, την ακούω, αλλά στο τέλος κάνω του κεφαλιού μου.

Σε ποια ηλικία έγινες «ο γιος του Λεβέντη» και πώς ήταν αυτή η συνύπαρξη μαζί του;
Από την πρώτη μέρα που κοιμήθηκε αγκαλιά με τη μάνα μου. Με αγάπησε, μου έδωσε αρχές, με μεγάλωσε καλύτερα και από βιολογικό παιδί του.

Η συνύπαρξη με έναν πολιτικό είναι πάντα δύσκολη! Ρωτήστε τα παιδιά μου πώς είναι η συνύπαρξή τους μαζί μου!

Ο βιολογικός πατέρας πώς υπήρξε στη ζωή σου;
Εφυγε όταν ήμουν πολύ μικρός και θυμάμαι λίγα πράγματα. Από τα χαρακτηριστικά του ήταν οι συμβουλές τύπου savoir vivre, «μη μασάς τσίχλα με ανοιχτό στόμα, πάρε τη γεύση της και πέτα τη, η τσίχλα δεν είναι για χόρταση…», και αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι ότι πάντα μου έλεγε να σέβομαι τις γυναίκες και χέρι πάνω τους να σηκώνω μόνο για να τις χαϊδέψω!

Δεν έχω χτυπήσει ποτέ γυναίκα. Το θεωρώ δειλό και απάνθρωπο. Οι γυναίκες είναι λουλούδια και ανάλογα πρέπει να τις φροντίζεις.

Πολύ νωρίς, νομίζω, στη ζωή σου ήρθαν ο γάμος και η οικογένεια. Γιατί τόσο νέος… στα βασανάκια;
Νέος; Οχι και νέος. Γάμος στα 29, παιδί στα 32 δεν το λες και νέος. Δεν υπάρχει ιδανική ηλικία για να γίνει κανείς πατέρας, αλλά προσωπικά μου αρέσει να αισθάνομαι ότι τα παιδιά μου θα μεγαλώνουν με την εικόνα ενός νέου και δραστήριου πατέρα.

Διαζύγιο και δύο παιδιά, όμως, μετά. Πώς είναι όλο αυτό;
Δύσκολο για τα παιδιά, αλλά νομίζω ότι με αυτό το δεδομένο θα διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Δεν υπάρχει ιδανική οικογένεια. Δεν υπάρχει μοντέλο. Ως γονείς, πέραν της αγάπης και της φροντίδας που πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, θα πρέπει να τους μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας· να μη διστάζουμε να ξεγυμνώνουμε μπροστά τους τις αδυναμίες, τις ανασφάλειες και τους φόβους μας, να κατεβαίνουμε στο ύψος τους και να τους μιλάμε ως ίσος προς ίσο.

Θα μπορούσες για χάρη τους να τα ξαναβρείς ίσως με τη μητέρα τους ή έχει κλείσει το κεφάλαιο αυτό;
Η μητέρα των δύο παιδιών μου είναι το… τρίτο παιδί μου.

Ο έρωτας είναι σημαντικό κεφάλαιο για σένα ή απλά συμπληρωματικό μιας καθημερινότητας;
Ο έρωτας είναι το Α και το Ω της ζωής. Ενδιάμεσα υπάρχουν και τα… γράμματα της καθημερινότητας.

Πρόσφατα χώρισες από μια σχέση δύο ετών. Να ρωτήσω γιατί; Πώς είναι η επόμενη μέρα;
Μια σχέση δύο ετών που έκανε τον κύκλο της.

Ομως μόλις πριν από λίγο καιρό από του βήματος της Βουλής τής ευχήθηκες για τα γενέθλιά της. Τι συνέβη;
Ετσι μου βγήκε… Φίλτρα πολιτικού vs συναίσθημα, σημείωσε διπλό. Βέβαια, αν δεν υπήρχε το δημοσιογραφικό δαιμόνιό σου να συνδυάσεις τα γενέθλιά της με τη Γιορτής της Γυναίκας, θα περνούσε απαρατήρητο.

Μάριος και αθλητισμός. Νομίζω δυνατή σχέση. Ετσι δεν είναι;
Παίζω μπασκετάκι και ρακέτες με φίλους. Αθλητισμός, λοιπόν, ναι. Πρωταθλητισμός, όχι. Χρειάζονται μεγάλες προσωπικές θυσίες και αυταπάρνηση. Αναγνωρίζω και σέβομαι τις προσπάθειες που καταβάλλουν όσοι ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό στην Ελλάδα και πετυχαίνουν. Είναι τα πρότυπά μας. Τα παραδείγματα προς μίμηση για τα παιδιά μας.

Μουσική ακούς; Και τι; Ποιες είναι οι ταινίες που αγαπάς;
Με Metallica μεγάλωσα, οπότε μπορείς να καταλάβεις τι ακούω. Αλλά από κει πέρα, ανάλογα με την παρέα, μπορώ να περάσω καλά από το πανηγύρι του χωριού μέχρι το γκαζόν του Rock Wave Festival στη Μαλακάσα. Κατά τα άλλα, λατρεύω τον κινηματογράφο, χωρίς ιδιαίτερη προτίμηση σε κατηγορίες ταινιών.

Πιστεύεις ότι οι άντρες κλαίνε;
Καλά, δεν βλέπεις τον πατέρα μου;

Ποιες είναι οι συμβουλές της μητέρας σου;
Οσο πιο προσγειωμένος είσαι τόσο ψηλότερα θα πετάξεις.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

Οι συμβουλές του προέδρου που «αξίζει το Οσκαρ υπομονής και επιμονής» 

O Mάριος Γεωργιάδης, μιλώντας για τον Βασίλη Λεβέντη της πολιτικής, δεν διστάζει να πει ότι αξίζει το Οσκαρ υπομονής και επιμονής!

Τον καιρό που ο Βασίλης Λεβέντης πάλευε να πείσει για τις απόψεις του, ποια ήταν η δική σου θέση σε σχέση με το όνειρό του; Συμμεριζόσουν την πίστη του ότι κάποτε θα πετύχαινε;
Ο Λεβέντης αξίζει το Οσκαρ υπομονής και επιμονής. Θεωρώ ότι το 99,9% των ανθρώπων θα τα είχε παρατήσει. Δικαιώθηκε και είναι παράδειγμα για μένα. Δεν είναι λίγες οι φορές που του είπα να τα παρατήσει. Οχι γιατί δεν qertgergτο άξιζε, αλλά γιατί τον έβλεπα να πονάει και να στενοχωριέται με τις επιλογές των Ελλήνων να εμπιστεύονται ψεύτες.

Ημουν σίγουρος ότι θα πετύχει κάποια στιγμή, αλλά ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Αν με ρωτήσεις τώρα, θα σου πω ότι σίγουρα άξιζε και είναι το έμπρακτο παράδειγμα ότι δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπεις τα όνειρά σου. Επειδή όμως μιλάμε πολιτικά, ο Λεβέντης δικαιούται τον τίτλο του Νέστορα της πολιτικής ζωής του τόπου.

Η σχέση σας ποια είναι; Συγκρούσεις μεγάλες υπήρχαν ή υπάρχουν;
Πατέρα – γιου, προέδρου – βουλευτή, φίλου, μέντορα… όλα. Πάντα υπάρχουν συγκρούσεις με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν. Αλλιώς ζεις σε μια ψεύτικη σχέση. Εχουμε αρκετές διαφορές, αλλά αυτό είναι που μπορεί να ανεβάζει ακόμη ψηλότερα το επίπεδο μιας σχέσης και κατ’ επέκταση ένα κόμμα.

Το να συμφωνούν όλοι σε όλα είναι απλά μία τυπική διαδικασία. Ολοι οι βουλευτές έχουμε τις ανησυχίες μας και είναι πάντα εκεί ο πρόεδρος να μας ακούσει.

Ολοι λένε ότι ο «γιος του προέδρου» θα είναι η διάδοχη κατάσταση στην Ενωση Κεντρώων. Θα γίνεις αρχηγός κόμματος;
Στην Ενωση Κεντρώων δαχτυλίδια διαδοχής δεν υπάρχουν και δεν δίνονται. Αν και εφόσον υπάρξει στο μέλλον ανάγκη διαδοχής, αυτή θα γίνει μέσα από τις συντεταγμένες διαδικασίες του κόμματος.

Πάντως το να γίνω αρχηγός κόμματος δεν είναι αυτοσκοπός. Σκοπός είναι να συμβάλω στην αλλαγή του τρόπου που οι Ελληνες αντιλαμβάνονται την πολιτική.

Σε περίπτωση όμως που δεν τα καταφέρετε στις εκλογές, θα μετακόμιζες σε άλλο κόμμα; Σου έχει γίνει ποτέ πρόταση;
Φυσικά υπάρχουν προτάσεις και προσεγγίσεις, ας μην κρυβόμαστε. Ομως στην επόμενη Βουλή η Ενωση Κεντρώων θα ενισχύσει την παρουσία της και θα είναι ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων.

Πότε σε μάλωσε τελευταία ο Λεβέντης και γιατί;
Δεν με μαλώνει, με συμβουλεύει. Η πιο πρόσφατη συμβουλή του ήταν να μην επιτρέπω η προσωπική ζωή να γίνεται αντικείμενο πολιτικού κουτσομπολιού.

Δείτε τις φωτογραφίες:

{{-PCOUNT-}}37{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...