Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

Στο beach bar της χλιδής ετοιμάζονται για γεννητούρια

❱❱ Ο Ζαννής Φραντζέσκος και η σύζυγός του περιμένουν αρχές Οκτωβρίου να γεννηθεί το δεύτερο παιδί τους Σε πελάγη ευτυχίας, έναν μήνα πριν από τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, πλέουν ο «Mr Nammos» Ζαννής Φραντζέσκος και η πανέμορφη σύζυγός του Βερόνικα Πάστρα. 

Το ζευγάρι περιμένει με αγωνία να κρατήσει στην αγκαλιά του το νέο μέλος της οικογένειας, που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γεννηθεί στις αρχές Οκτωβρίου, θα είναι αγόρι και θα πάρει το όνομα του πατέρα του Μυκονιάτη επιχειρηματία Ιάκωβου.

Οι προετοιμασίες για τον ερχομό του Φραντζέσκου junior έχουν ξεκινήσει στο σπίτι της οικογένειας στην Εκάλη, ενώ με χαρά περιμένει τον αδελφό της και η 2 ετών πρωτότοκη κόρη τους Ανέζια, που έχει το όνομα του άλλου παππού της, Αναστάση (Σάκη) Πάστρα. Τα δυο αδέλφια, μάλιστα, θα γιορτάζουν σχεδόν μαζί και τα γενέθλιά τους, αφού η μικρή Ανέζια είναι γεννημένη στις 16 Σεπτεμβρίου. Οπως μαθαίνουμε, ο Τζαννής και η Βερόνικα σκέφτονται να μετακομίσουν μόνιμα στο Λονδίνο για να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή για τα παιδιά τους.

Το ζευγάρι, αν και γνωριζόταν για πάρα πολλά χρόνια, ως φίλοι, μέσα από κοινές παρέες, μόλις το 2014 αποφάσισε να συνάψει σχέση, η οποία έναν χρόνο αργότερα κατέληξε σ’ έναν μυθικό γάμο στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Τόσο η πρόταση όσο και η γαμήλια τελετή ήταν μια έκπληξη για την όμορφη σχεδιάστρια κοσμημάτων, η οποία, αν και διένυε τον Μάιο του 2015 τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν γνώριζε τίποτα για τις προθέσεις του επιχειρηματία συντρόφου της. afafgΜέχρι και τους καλεσμένους στον γάμο κρυφά τούς είχε καλέσει μέσω sms, οι οποίοι δεν πίστευαν ότι μέσα σε λίγα 24ωρα θα έπρεπε όχι μόνο να ετοιμαστούν για το ευχάριστα απρόσμενο γεγονός, αλλά και να ταξιδέψουν στη γειτονική χώρα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τον γαμπρό. Ο γάμος του Ζαννή Φραντζέσκου και της Βερόνικας Πάστρα έμεινε στην Ιστορία, αφού μόνο η βίλα του μεγιστάνα του Virgin Group Ρίτσαρντ Μπράνσον, που βρίσκεται στο Κόμο και δίπλα στην έπαυλη του Τζορτζ Κλούνεϊ, υπολογίζεται ότι νοικιάστηκε από τον επιχειρηματία αντί 90.000 ευρώ/βραδιά.

Ακόμα και το ρομαντικό φόρεμα-νυφικό της Βερόνικας, ραμμένο από φίνα γαλλική δαντέλα και κατάλληλο για την περίσταση λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, το είχε επιλέξει ο «Mr Nammos», ενώ τα μπριγιαντένια σκουλαρίκια από τον οίκο κοσμημάτων της οικογένειας ήταν δώρο των γονιών της νύφης, Ηβα και Σάκη Πάστρα. Ατραξιόν της βραδιάς, τα δεκάδες πυροτεχνήματα που έσκαγαν δίπλα στο ζευγάρι, σχηματίζοντας άλλοτε καρδιές και άλλοτε αστέρια, κάνοντας τη νύχτα μέρα. Το πάρτι συνεχίστηκε στο εσωτερικό της έπαυλης, με τον δημοφιλή Γάλλο ποπ σταρ Ντανί Μπριγιάν από τη μια και τον dj του Αντώνη Ρέμου, Αντώνη Δημητριάδη, να ξεσηκώνουν τους παρευρισκομένους.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...