Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Η Μύκονος προσκύνησε τον… Αλλάχ

❱❱ Αραβες κροίσοι, χαλιά και καμήλες στο Nammos που μεταμορφώθηκε σε… εμιράτο Από τον
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Από πριγκιπάτο σε εμιράτο προκειμένου στον βωμό του χρήματος να προσκυνήσει τον Αλλάχ μετατράπηκε η Μύκονος. Σε ένα σκηνικό βγαλμένο από τις νύχτες των Βεδουίνων και των χαρεμιών της Ανατολής, με καμήλες qagqrgtκαι χαλιά στα χρώματα της άμμου, king size πανάκριβους πολυελαίους και props στην εξέδρα που θύμιζε… σαράι, πραγματοποιήθηκε χθες στο νησί των ανέμων και στο Nammos η μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τους Λιβανέζους σταρ Ραγκέμπ Αλάμα και Μουσταφά Σαντάλ!

Τα ιδιωτικά lear jets είχαν κατακλύσει τον μυκονιάτικο ουρανό και Αραβες, Λιβανέζοι και Τούρκοι κροίσοι έδωσαν το «παρών» στο χλιδάτο beach bar restaurant, όπου γλέντησαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες με την ψυχή τους.

Αλλωστε η πρώτη μέρα του φθινοπώρου σηματοδοτεί την έναρξη μιας από τις μεγαλύτερες εορτές των μουσουλμάνων και αρκετοί πελάτες του Nammos γιόρταζαν εκεί τη δεύτερη μεγαλύτερη γιορτή της θρησκείας τους, το Κουρμπάν Μπαϊράμ, γνωστό και ως η προσευχή των μουσουλμάνων για τη γιορτή της θυσίας. Και το Nammos προσάρμοσε, εκτός από το σκηνικό, και το μενού της βραδιάς στα έθιμα της μεγάλης γιορτής, που ειδικά για την περίσταση και τους πλούσιους παρευρισκομένους επιμελήθηκε ο Σάμι Ιμπραήμ, ένας από τους τρεις ιδιοκτήτες του Nammos.

qegyrt 5

Ο παροξυσμός χλιδής, υπερβολής και σπατάλης, που όπως είχε αποκαλύψει με δημοσίευμά της η «Espresso» στις 27 Ιουλίου είχε επικρατήσει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στο «πριγκιπάτο» της Μυκόνου, με τους διεθνείς και εγχώριους jet setters και celebrities να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για ένα τραπέζι πάνω στη χρυσή άμμο του Nammos και μπροστά στην XXL εξέδρα που θα φιλοξενούσε τον Αντώνη Ρέμο και τον Ιταλό τροβαδούρο του έρωτα Ερος Ραματσότι, δεν ήταν τίποτα μπροστά σε όλα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ.

qegyrt 2

Η επιτυχία ή όχι της συγκεκριμένης συναυλίας όλες τις προηγούμενες ημέρες έμοιαζε με στοίχημα, που κέρδισε τελικά η τριανδρία του Nammos Ζαννής Φραντζέσκος, Κωνσταντής Κουσαθανάς και Σάμι Ιμπραήμ. Μοναδική διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες συναυλίες, η πλωτή εξέδρα που, όσο κι αν προσπάθησαν να τη μεταφέρουν πάνω στο κύμα, τελευταία στιγμή αποφάσισαν να συμμορφωθούν στις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Οσο για τις εισπράξεις της βραδιάς; Χρυσάφι… Τα νούμερα για τους… κοινούς θνητούς ζαλίζουν! Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι εισπράξεις σε τζίρο ξεπέρασαν κατά πολύ τα 1.600.000 ευρώ που είχαν σημειωθεί στην πρόσφατη συναυλία του Ρέμου με τον Ραματσότι.

qegyrt 4

Λέγεται ότι από τις προκρατήσεις και μόνο, που έγιναν με το που ανακοινώθηκε η συναυλία, δόθηκε μεγάλη μάχη ποιοι θα καθίσουν στα πρώτα τραπέζια. Για τον λόγο αυτόν η πολιτική του Nammos άλλαξε σε σχέση με προηγούμενες συναυλίες, με αποτέλεσμα να μην ανακοινωθούν εξαρχής οι τιμές κατά άτομο, θέση, σαμπάνια και μενού.

Μεγάλη στιγμή της βραδιάς, η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στη σκηνή, ο οποίος για άλλη μια φορά χαιρέτησε τους πελάτες στα ελληνικά, στα αραβικά, στα τουρκικά, με τα πυροτεχνήματα να μετατρέπουν τη νύχτα σε μέρα.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

qegyrt 1Σιγά μην έλειπε ο Ψινάκης 

Φυσικά, από τέτοιες… χαρές φροντίζει να μη λείπει ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης και θέλησε να μοιραστεί δημόσια την επιβίβασή του σε ένα από τα ιδιωτικά jets, που άνοιγαν φτερά για το «εμιράτο» της Μυκόνου.

Οπως έγραψε ο ίδιος κάτω από τη σχετική φωτογραφία στο Instagram, «είναι στιγμές… που θέλεις να δεις και να ακούσεις τους φίλους σου». 

Διαβάστε επίσης: 

Στο beach bar της χλιδής ετοιμάζονται για γεννητούρια
❱❱ Ο Ζαννής Φραντζέσκος και η σύζυγός του περιμένουν αρχές Οκτωβρίου να γεννηθεί το δεύτερο παιδί τους

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...