Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Σύμπραξη για την «Παρθένα»!

Μπερδέματα και χιούμορ στη σειρά του ΑΝΤ1, με τις υπογραφές Ανδρακάκου και Μιχαλόπουλου

❱❱ Μπερδέματα και χιούμορ στη σειρά του ΑΝΤ1, με τις υπογραφές Ανδρακάκου και ΜιχαλόπουλουΜια παρθένα, ένα ατύχημα και μία εγκυμοσύνη, που έρχεται με τον πιο απίθανο τρόπο, μια σχέση που ξεκινάει «αντίστροφα», η σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων και ένα πολύ μεγάλο μυστικό σε ένα απίστευτο lovestory! 

Η «Παρθένα Ζωή», η καθημερινή, αισθηματική κομεντί του ΑΝΤ1, έρχεται από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 19.00.

Η ολόφρεσκη παραγωγή, που είναι βασισμένη σε ξένο φορμάτ, μας παρουσιάζει μια όχι και τόσο συνηθισμένη ιστορία για την ηρωίδα μας, η οποία, αν και παρθένα, μένει έγκυος!
Το σίριαλ είναι βασισμένο στη σειρά «Juana La Virgen» από τη Λατινική Αμερική και έχει κάνει πάταγο σε όλες τις χώρες προβολής του. Τη σκηνοθεσία της ελληνικής βερσιόν υπογράφει ο Πιέρρος Ανδρακάκος («Ταμάμ», «Οι Βασιλιάδες») μαζί με τον Αλέξανδρο Πανταζούδη («Παραμύθι αλλιώς», «Η εκδρομή») και τον Σπύρο Μιχαλόπουλο («Η πολυκατοικία», «Βέρα στο δεξί»).

Ολοι μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα μας παρασύρουν σ’ ένα σερί περιπέτειας και ανατροπών, υπενθυμίζοντάς μας ότι στη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο! Ούτε το ατύχημα!
Η Ζωή (Σοφίνα Λαζαράκη) έχει σχέση με τον Μάκη (Γιάννης Χατζηγεωργίου), ο οποίος είναι και ο πρώτος της έρωτας. Είναι παρθένα, αλλά μένει έγκυος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της σε μια κλινική για μια απλή γυναικολογική εξέταση, όπου θα κάνουν σ’ εκείνη τη σπερματέγχυση που είχε προγραμματιστεί για μια άλλη γυναίκα, η οποία βρίσκεται εκείνη την ώρα στο διπλανό δωμάτιο.

Συγκεκριμένα, ο Αρης (Αποστόλης Τότσικας) και η γυναίκα του η Μαρίνα (Μυριέλα Κουρεντή) προσπαθούν να κάνουν παιδί με τη βοήθεια της επιστήμης. Ωστόσο, η Μαρίνα κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. «Η Ζωή, μετά την ανακοίνωση ότι είναι έγκυος, αποφασίζει να κρατήσει το μωρό, χωρίς να ξέρει ποιος είναι ο πατέρας, ενώ ο Αρης δεν ξέρει ότι η νεαρή κοπέλα είναι έγκυος στο παιδί του. Κυνηγώντας το όνειρό της, η πρωταγωνίστρια πιάνει δουλειά ως φωτογράφος στην εταιρία του Αρη, ενώ ο κολλητός του Παύλος (Γιάννης Ποιμενίδης) την ερωτεύεται και τη διεκδικεί.

Στο μεταξύ, η Ζωή και ο Αρης θα έρθουν κοντά και η ηρωίδα μας θα ερωτευτεί, εν αγνοία της, τον πατέρα του παιδιού της. Η αποκάλυψη του πώς η Ζωή έμεινε έγκυος, αλλά και ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού που κυοφορεί θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων» λέει στην «Espresso» ο σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος.

Στον ρόλο της μαμάς της Ζωής θα δούμε την Τζένη Μπότση και σε εκείνον της γιαγιάς της τη Χριστίνα Τσάφου.
Τον πλούσιο πεθερό του Αποστόλη Τότσικα, τον Βίκτωρα, θα υποδυθεί ο Δάνης Κατρανίδης. Επίσης, στην παραγωγή θα δούμε τους Αλίνα Κωτσοβούλου, Φωτεινή Ντεμίρη, Ευγενία Σαμαρά, Μάρκο Λεζέ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...