Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σούπερ αθλήτριες στο «Nomads»

❱❱ Ολγα Πηλιάκη και Βασιλική Μιλλούση έχουν διακρίσεις σε ρυθμική και ενόργανη γυμναστικήΑπό τη
Μαρία Ανδρέου

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήρθε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας λόγω του «Survivor» του Σκάι, το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και η σύζυγός του μέσω άλλου reality περιπέτειας, του «Nomads» του ΑΝΤ1!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Ολγα Πηλιάκη, πρώην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και σύζυγος του Χανταμπάκη, και η πρωταθλήτρια της ενόργανης και πρώην σύντροφος του χρυσού ολυμπιονίκη στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια Βασιλική Μιλλούση θα πάρουν μέρος στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, όπου επώνυμοι και μη δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 2 Οκτωβρίου, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αν οι δύο κοπέλες περάσουν με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, που απαιτεί η παραγωγή, τότε θα συμπληρώσουν την επταμελή ομάδα των διάσημων παικτών, που θα πετάξουν στις 28 Σεπτεμβρίου για το νησί Palawan των Φιλιππίνων, το οποίο ψηφίστηκε φέτος ως ο καλύτερος τουριστικός προορισμός παγκοσμίως. Να θυμίσουμε ότι την υπόλοιπη ομάδα συμπληρώνουν -όπως φημολογείται- ο γνωστός pastry chef Διονύσης Αλέρτας, ο παγκόσμιος πρωταθλητή του κικ μπόξινγκ Μιχάλης Ζαμπίδης, η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη, η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, ενώ ως φαβορί προβάλλεται ο Γιώργος Μαυρίδης!

Η Ολγα Πηλιάκη μάς έκανε υπερήφανους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, όπου εκπροσώπησε την Ελλάδα ως αρχηγός στο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής. Μητέρα πλέον από τον γάμο της με τον Στέλιο Χανταμπάκη, κέρδισε τις εντυπώσεις στην παράσταση «Ηρακλής, οι δώδεκα άθλοι», όπου υποδύθηκε το… ελάφι στο πλευρό του Σάκη Ρουβά.

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης Βασιλική Μιλλούση μάς έχει δώσει αμέτρητες χαρές, κυρίως στη δοκό ισορροπίας, έχοντας συμμετάσχει σε τρεις Ολυμπιακούς. Συνολικά έχει κερδίσει περισσότερα από 15 μετάλλια σε διεθνείς αγώνες. Μάλιστα στο Κότμπους της Γερμανίας κέρδισε το χρυσό στο Challenge Cup στα 27 της. Με αυτόν τον τρόπο έκλεισε τα στόματα όσων εξακολουθούν να πιστεύουν στον «άγραφο νόμο» της ενόργανης γυμναστικής που θέλει τις αθλήτριες να «συνταξιοδοτούνται» στα 20 χρόνια τους.

Η ομάδα του «Nomads» θα αρχίσει να αναχωρεί για το εξωτερικό τμηματικά: Στις 15 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψουν οι τεχνικοί (πάνω από 80 άτομα!), στις 20/9 θα βρεθεί στο νησί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την ομάδα των celebrities και των απλών παικτών, ενώ οκτώ μέρες αργότερα θα αναχωρήσουν τα «αστέρια» του reality. Η εκπομπή θα προβάλλεται στις 21.00, σε επεισόδιο 90 λεπτών, από Δευτέρα έως Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα έχουμε την αποχώρηση παίκτη. Η περιπέτεια θα διαρκέσει ως το τέλος Δεκεμβρίου. Η εταιρία παραγωγής Eccholine έχει την τεχνογνωσία του παιχνιδιού, καθώς εδώ και 14 χρόνια που παίζεται το reality επιβίωσης έχει δώσει δείγματα γραφής. Σχετικά με το κόνσεπτ του ριάλιτι, οι παίκτες του «Nomads» θα είναι χωρισμένοι σε τρεις ομάδες.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...