Οι Κινέζοι «τρελάθηκαν» με τη σάλτσα του Μανιάτη

Μετά τη διάσημη πάπια Πεκίνου, το επόμενο δημοφιλές κινεζικό πιάτο… παίζει να φέρει την υπογραφή του δικού μας Μιχάλη Μανιάτη!

Μετά τη διάσημη πάπια Πεκίνου, το επόμενο δημοφιλές κινεζικό πιάτο… παίζει να φέρει την υπογραφή του δικού μας Μιχάλη Μανιάτη!

Ο πρώην ηθοποιός και νυν σεφ, ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο βρίσκεται στο Πεκίνο, γνωρίζει την αποθέωση, με τις αφίσες του να φιγουράρουν στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης! Εχει μεγάλη ζήτηση σε συνέδρια και διαλέξεις, ενώ φιλοξενείται καθημερινά και σε διαφορετική τηλεοπτική εκπομπή.

Ο πρωταγωνιστής βρέθηκε στην άλλη μεριά του πλανήτη για μια καλοκαιρινή διεθνή έκθεση γαστρονομίας και κατάφερε να ξεχωρίσει με μια «μαγική» σάλτσα ντομάτας! Σήμερα διδάσκει σε χιλιάδες φιλόδοξους Κινέζους σεφ την ελληνική κουζίνα και, όπως όλα δείχνουν, η επιστροφή του στα πάτρια εδάφη θα αργήσει πολύ!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ