Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Ξανά μαζί Λιάγκας και Σκορδά

❱❱ Η αμηχανία κατά τη συνάντησή τους στα βαφτίσια των διδύμων του ιδιοκτήτη του «Rodos Palace» Εναν χρόνο μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού του, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, είχε ένα αναπάντεχο τετ α τετ το βράδυ της Κυριακής στο νησί των ιπποτών. 

Η συνάντησή τους έγινε στα βαφτίσια των δίδυμων παιδιών του ιδιοκτήτη του «Rodos Palace» Αντώνη Καμπουράκη και, όπως ήταν φυσικό, τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα των περίπου χιλίων καλεσμένων. Το πρώην ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό στους φωτογράφους, έχοντας πάντα ανάμεσά του φίλους ή συναδέλφους, αποφεύγοντας συστηματικά τη σωματική επαφή. Μάλιστα, στο ενσταντανέ με τον pr man Χάρη Σιανίδη η αμηχανία μεταξύ τους ήταν τόσο έκδηλη, ώστε οι δύο παρουσιαστές κοιτούσαν σε διαφορετικές μεριές, φροντίζοντας να μη συναντηθούν ούτε τυχαία οι ματιές τους. Η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε απαστράπτουσα, φορώντας ένα μίνι λευκό σακάκι-φόρεμα, που συνόδεψε με μαύρο τοπ και χρυσά πέδιλα, ενώ ο πρώην σύζυγός της προτίμησε ένα πιο καλοκαιρινό look.

Η βάφτιση τελέστηκε στο εκκλησάκι που βρίσκεται στον χώρο του ξενοδοχείου και οι δίδυμοι νεοφώτιστοι πήραν τα ονόματα Βασίλης – Παΐσιος και Βαλασία – Τσαμπίκα, με τους γονείς τους Αντώνη και Εύα Καμπουράκη να δέχονται τις ευχές των διάσημων προσκεκλημένων τους. Αίσθηση προκάλεσε και η παρουσία (όπως αποκάλυψε στο χθεσινό φύλλο της η «Espresso») του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον επιχειρηματία.

Στη χλιδάτη δεξίωση, που δόθηκε στην Jupiter Ballroom αίθουσα του ξενοδοχείου, παρήλασε σύσσωμη η showbiz, ενώ τη διασκέδασή ανέλαβαν οι Αντώνης Ρέμος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Κωνσταντίνος Αργυρός αλλά και ο Σταμάτης Κόκοτας, που ερμήνευσαν τις μεγάλες τους επιτυχίες. Από τα κλου της βραδιάς η παρουσία της Ναταλίας Γερμανού και του Θέμη Γεωργαντά στα decks. Παρούσα ήταν και η Ροδίτισσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τη μαμά της και την αδελφή της, ενώ το «παρών» έδωσαν και οι «survivors» Κώστας Κοκκινάκης και Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε παραρκάτω όλες τις φωτογραφίες: 

we5yw45ty 6

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...