Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

O Αχ. Μπέος χώρισε και το ανακοίνωσε στο… facebook

❱❱ Ο έκπτωτος δήμαρχος Βόλου έβαλε τέλος στον 18χρονο έγγαμο βίο του με την Εύη Δαμιανάκη και το ανακοίνωσε στο… facebook Μέσω facebook ανακοίνωσε χθες τον χωρισμό του από τη σύζυγό του και μητέρα του μικρότερου από τα πέντε παιδιά του ο έκπτωτος δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος! Ο 58χρονος υπόδικος επιχειρηματίας έβαλε τέλος στον γάμο του με την επί 18 χρόνια σύζυγό του Εύη Δαμιανάκη. 

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού Βόλου θέλησε να προλάβει τα πιθανά κουτσομπολιά και να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους του.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή της ζωής μου, από αυτές που πρέπει να κάνεις μια επιλογή που σε καθορίζει για το μέλλον. Και αυτή η επιλογή είναι η απόφασή μου να ολοκληρώσω τη διάρκειας 18 ετών έγγαμη συμβίωσή μου με την Εύη Δαμιανάκη. Δυστυχώς, όπως συχνά συμβαίνει στη ζωή, μια όμορφη ερωτική σχέση, που οδήγησε στη δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας με καρπό ένα υπέροχο παιδί, τον Αχιλλέα μας, έφτασε σε ένα αδιέξοδο. Φυσικά οι σχέσεις μας θα παραμείνουν φιλικές, αφού μας ενώνει ένας ισχυρότατος δεσμός, η αγάπη και η φροντίδα για το παιδί μας, αλλά και η εκτίμηση και ο σεβασμός μεταξύ μας» ανέφερε στην ανάρτησή του.

wetywe

Δύο φορές παππούς

Ο άλλοτε ισχυρός άντρας της γνωστής ποδοσφαιρικής ομάδας του Βόλου έχει αποκτήσει από τον πρώτο γάμο του τέσσερα παιδιά, την Αργυρώ, την Ευτυχία, τη Χριστίνα και τον Νικόλα, ενώ έχει γίνει και δύο φορές παππούς. Ωστόσο, πριν από περίπου δύο δεκαετίες γνώρισε και ερωτεύτηκε σφόδρα τη μέχρι πρότινος σύζυγό του Εύη Δαμιανάκη.

Ο έρωτας των δύο υπήρξε μεγάλος και έγραψε ιστορία, όταν τελικά ολοκληρώθηκε με τη γέννηση του παιδιού τους Αχιλλέα. Η πρώην κυρία Μπέου διατηρεί ένα από τα δημοφιλέστερα κομμωτήρια στο κέντρο του Βόλου με εκλεκτή πελατεία!

Ομως η «πρώτη κυρία» της πόλης, όπως την αποκαλούσαν κάποτε, είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητη και ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που οδήγησε τον κ. Μπέο στην ανακοίνωση του διαζυγίου, προκειμένου να προλάβει κακεντρεχή σχόλια.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από την περασμένη Παρασκευή ο κ. Μπέος χαρακτήρισε «πολιτική» την ποινική του δίωξη κατά την απολογία του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, για την υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011. Για την υπόθεση αυτή, για την οποία τέθηκε και σε αργία τον Δεκέμβριο του 2015, κατηγορείται μεταξύ άλλων για το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...