Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Εκπλήρωσε την υπόσχεσή της

❱❱ Το οδοιπορικό της Κουτσελίνη στη βόρεια Ελλάδα και τα γυρίσματα του τρέιλερ για τις «Αλήθειες με τη Ζήνα» Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Σε δημιουργικό αναβρασμό μέχρι την πρεμιέρα της εκπομπής της «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star βρίσκεται η Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ πλέον προβάλλεται από το κανάλι και το τρέιλερ της εκπομπής για τη νέα σεζόν -φωτογραφίες από τα γυρίσματα του οποίου δημοσιεύει η «Espresso»-, που μας προετοιμάζει για τη μεγάλη μέρα!

Εχοντας πάντα ως προτεραιότητα τον άνθρωπο, η παρουσιάστρια θα ασχοληθεί και φέτος με κοινωνικά θέματα και συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες, ενώ η εκπομπή θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, κάνοντας ρεπορτάζ.

Συγκίνηση

Σε ένα από αυτά τα ταξίδια, και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, η «Espresso» εντόπισε την παρουσιάστρια, η οποία μίλησε για τα νέα σχέδιά της. «Πριν από λίγες ημέρες ήμουν με το συνεργείο στην Αλεξανδρούπολη, στην Κομοτηνή, στην Ορεστιάδα, στα σύνορα, όπου οι Ελληνες φυλάνε… Θερμοπύλες, και πληροφορήθηκα φοβερές ιστορίες. Το οδοιπορικό μου συνεχίστηκε στην Καστοριά και τώρα με βρίσκετε στη Θεσσαλονίκη. Με αυτό μου το ταξίδι εκπλήρωσα μια υπόσχεση που είχα δώσει στους τηλεθεατές μου, πριν από δύο χρόνια, να πάω να τους βρω στη βόρεια Ελλάδα, κάτι που πραγματοποιώ τώρα με μεγάλη χαρά και συγκίνηση στην τρίτη τηλεοπτική σεζόν τη εκπομπής» αναφέρει και συνεχίζει: «Αυτό που θέλω κι αυτή τη χρονιά μέσα από την παραγωγή είναι να φέρω τον απλό άνθρωπο μπροστά στην κάμερα για να μιλήσει για ό,τι τον απασχολεί. Η εκπομπή μου είναι ένα βήμα στην κοινωνία και στα όνειρά της. Γι’ αυτό αποφάσισα και βγήκα στην Πλάκα να γυρίσω το τρέιλερ του “Αλήθειες με τη Ζήνα”, γιατί η Πλάκα για μένα είναι το ιστορικό κέντρο αγοράς του Δήμου της Αθήνας. Είναι το κέντρο συναναστροφής».

searty 2

Η παρουσιάστρια της εκπομπής μιλά και για τη μοναδική σχέση που έχει με τους τηλεθεατές της: «Αυτά τα δύο χρόνια στο Star, όταν αποφάσισα την κατάλληλη στιγμή για μένα να βγω μπροστά στην κάμερα, στην πιο ώριμη φάση μου κι ενώ είχα λύσει πολλά θέματα με τον εαυτό μου, βρήκα πάνω από 1.500 φίλους να επικοινωνούν μαζί μου στο διαδίκτυο και με το χέρι στην καρδιά απαντώ σε όλους». Καταφέρνει να μας αιφνιδιάσει με την αποκάλυψη ότι πολλοί της ζητούν να γίνει νονά των παιδιών τους. «Είναι συγκινητικό όταν φίλες τηλεθεάτριες της εκπομπής στέλνουν φωτογραφία του νεογέννητου μωρού τους στη σελίδα μου στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και μου ζητούν να το βαφτίσω. Αποτελώ μέλος της καθημερινότητάς τους, μέλος της οικογένειάς τους. Πραγματικά δεν ξέρω πώς να ξεχρεώσω την αγάπη τους, όταν μου λένε ότι ανάβουν ένα κεράκι και για μένα και προσεύχονται για να είμαι καλά. Πραγματικά αυτή η αλήθεια τους, η εμπιστοσύνη τους είναι μεγάλη ευθύνη και μια φοβερή αλλαγή για μένα. Εγινε τη στιγμή που αποφάσισα πρώτα να εκτεθώ εγώ, να μιλήσω με ευθύτητα για κάθε ψυχολογικό θέμα μου και μετά να εκθέσω το πρόβλημα του καλεσμένου μου» καταλήγει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...