Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ελίνα Μάλαμα: Θες να πάμε για καφέ;

❱❱ Η ηθοποιός που έφαγε χυλόπιτα στη διαφήμιση του Λουμίδη αποκαλύπτει πως δεν της έχει συμβεί κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα • ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΜΑΛΑΜΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ!Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Το επίθετό της… προδίδει το μεγαλείο του χαρακτήρα της, καθώς η Ελίνα Μάλαμα είναι πράγματι ένα κορίτσι σκέτο μάλαμα!

Η Θεσσαλονικιά ηθοποιός, που τρώει… χυλόπιτα από τον χίπστερ της διαφήμισης του Λουμίδη όταν του ζητάει να πάνε για καφέ, βγήκε «ραντεβού» με την «Espresso» και μιλάει για το διαφημιστικό που έχει προκαλέσει αίσθηση, αλλά και για τα επόμενα καλλιτεχνικά σχέδιά της.

Η συνάντησή μας έγινε σε καφεκοπτείο (που αλλού άλλωστε;) στα Μελίσσια και η πρώτη εντύπωση για εκείνη ήταν η καλύτερη! Η Ελίνα είναι πολύ πιο όμορφη, καθώς η μικρή οθόνη δεν μπορεί να αποτυπώσει τη γαλήνια αύρα της και το εγκάρδιο χαμόγελό της. Η ηθοποιός, την οποία θα δούμε φέτος και στο qe4tqwe4rt 4σίριαλ του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή» (σ.σ.: η πρεμιέρα θα γίνει τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 19.00), αρχίζει την κουβέντα μας με το διαφημιστικό του καφέ -που μας έδωσε και την αφορμή για τη συνάντηση-, λέγοντας πως στην πραγματικότητα δεν έχει ζήσει κάτι ανάλογο με την ηρωίδα της, να προτείνει δηλαδή σε έναν άνδρα να πάνε για καφέ και να αρνηθεί, αφού συνήθως περιμένει πάντα το αρσενικό να κάνει την πρώτη κίνηση.

Το γύρισμα

Η γλυκιά ηθοποιός, η οποία αυτή την περίοδο είναι «ελεύθερη και ωραία», μας αποκαλύπτει πως το γύρισμα του σποτ έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων στο Εθνικό Κέντρο Ερευνών, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, αλλά προβλήθηκε στην TV μόλις πρόσφατα. Παρ’ όλα αυτά έχει κάνει τόσο μεγάλη αίσθηση, ώστε ο κόσμος την αναγνωρίζει και της κάνει κολακευτικά σχόλια.

«Τελικά, η παραμονή Χριστουγέννων είναι γούρικη για μένα, αφού τέτοια μέρα πριν από λίγα χρόνια είχα πάρει μέρος πάλι σε σποτ, υποδυόμενη την αστυνομικό που συνελάμβανε τον Σάκη Ρουβά». Τότε η σέξι παρουσία της στη διαφήμιση με τον pop star είχε κάνει τη νεαρή ηθοποιό talk of the town. «Ο Σάκης είναι το λαμπερό πρόσωπο που έχω δει μέχρι σήμερα» μας λέει, επιβεβαιώνοντας τις… υποψίες μας!

Το μελαχρινό κορίτσι με το γλυκό χαμόγελο έχει σπουδάσει στο Εθνικό Θέατρο και βρίσκεται στον χώρο τα τελευταία 12 χρόνια. «Ολες τις δουλειές μου τις έχω πάρει μέσα από οντισιόν. Εχω παρατηρήσει ότι οι σκηνοθέτες κάθε φορά επιλέγουν με το αν τους κάνει η φυσιογνωμία σου για τον συγκεκριμένο ρόλο» αναφέρει και παραδέχεται ότι η καλή εξωτερική εμφάνιση ανοίγει πόρτες.

Συμβουλές της γιαγιάς

«Κακά τα ψέματα, το σώμα του ηθοποιού είναι ένα καλό υποκριτικό εργαλείο» μας λέει και αποκαλύπτει τα… μυστικά της για τη δική της τέλεια εμφάνιση. «Για να έχω ένα δυνατό κορμί, κάνω άσκηση, διατροφή και κοιμάμαι σωστά. Αυτό το έμαθα από μικρή, καθώς έκανα κλασικό χορό και ακολουθούσα τις συμβουλές της γιαγιάς μου, που ήταν χορεύτρια στη Λυρική». Ωστόσο, μεγαλώνοντας τα γούστα της άλλαξαν και από κλασικό χορό το γύρισε στις… μπουνιές! «Λατρεύω την πυγμαχία! Οταν φοράω τα γάντια, εκτονώνομαι» λέει.

Η Ελίνα έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Είναι στιγμές», δίπλα στον Βασίλη Μπισμπίκη. Στον φετινό της ρόλο στην «Παρθένα Ζωή» θα υποδυθεί την Τέσι, την κολλητή της Μυριέλλας Κουρεντή, η οποία με τις απαιτήσεις της οδηγεί τον σύζυγό της στον τζόγο. Από τον Οκτώβριο θα ανέβει και στο θεατρικό σανίδι, πρωταγωνιστώντας στο παιδικό μιούζικαλ του Γιώργου Θεοφάνους «Τέρατα», όπου θα υποδυθεί ένα… vegeterian βαμπίρ.

«Είμαι παραδοσιακό θηλυκό»

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της Ελίνας έχει η οικογένειά της. Ο πατέρας της και η μητέρα της ανέθρεψαν τόσο εκείνη όσο και τον κατά επτά χρόνια μικρότερο αδερφό της με αξίες που τους έκαναν αληθινά… πλούσιους. «Την Αθήνα την αγαπώ πολύ, αλλά στη Θεσσαλονίκη μένουν τα αγαπημένα μου πρόσωπα και μου λείπουν» μας λέει και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν άνοιξε τα φτερά της για το εξωτερικό. «Κάποτε σκεφτόμουν να φύγω στην Αμερική, καθώς μιλώ άπταιστα αγγλικά, αλλά η απουσία της οικογένειάς μου θα ήταν κάτι που θα με πείραζε. Είμαι, λοιπόν, παραδοσιακό θηλυκό. Για να καταλάβεις, όταν πήρα το σενάριο της διαφήμισης του καφέ Λουμίδη μού άρεσε, γιατί η γυναίκα τολμά να ζητήσει έναν καφέ από τον άνδρα που της αρέσει» αναφέρει και συνεχίζει: «Εγώ δεν θα το έκανα όχι γιατί θα φοβόμουν να πάρω μια αρνητική απάντηση ή γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Απλώς, θεωρώ ότι ο άνδρας πρέπει να διεκδικεί, να μη χάνει τον ρόλο του. Αν και κάποιες φορές, όταν φουντώνει το συναίσθημα και ο άλλος δεν κάνει κάτι, πρέπει να τολμάμε και, αναλόγως, να προχωράμε. Μόνο έτσι κοιτάμε μπροστά και δεν χάνουμε τον χρόνο μας» καταλήγει η ηθοποιός.   

Ευχαριστούμε το καφεκοπτείο «Mr and Mrs Bean» για την παραχώρηση του χώρου

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...