Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

«Δεν είμαστε Ρομπέν των Δασών»

❱❱ Ο «Mr. Θεαματικότητα» Γιώργος Παπαδάκης μίλησε στους ρεπόρτερ λίγο πριν την 26η (!) σεζόν του «Καλημέρα, Ελλάδα»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του «Καλημέρα, Ελλάδα» την ερχόμενη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 07.00, στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Παπαδάκης συναντήθηκε με τους τηλεοπτικούς συντάκτες στο αγαπημένο του μεζεδοπωλείο στην Πεντέλη, ενώ παρών ήταν και ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης Γιάννης Μιχελάκης.

Μεταξύ… ούζου και μεζέδων ο «Mr. Θεαματικότητα», όπως τον αποκαλούν στη μιντιακή αγορά, «έσπασε τον πάγο» αστειευόμενος με τα 15 κιλά που έχασε μέσα στο καλοκαίρι, λέγοντας ότι τα πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, και συνέχισε μπαίνοντας στο… ψητό.

Αντίσταση με χιούμορ

«Υστερα από 26 χρόνια δεν έχω να σας πω ότι θα διαχειριστώ την επικαιρότητα με διαφορετικό τρόπο. Ενημέρωση κάνουμε. Κάποιες ανεπιτυχείς φορές προσπάθησα να περάσω στην ψυχαγωγία, αλλά δεν γίνεται το πρωί μαθήτρια και το βράδυ ιερόδουλη» είπε γελώντας και υποσχέθηκαν τόσο αυτός όσο και η ομάδα του, ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Μπάγια Αντωνοπούλου, ότι θα λένε τα νέα με μια καλύτερη διάθεση. «Να μην πέφτουμε στην κατάθλιψη από το πρωί και να μην τη μεταφέρουμε. Φτάνει ό,τι ζούμε ο καθένας μας στο άμεσο περιβάλλον του. Ζούμε σε περίεργες εποχές και πρέπει να αντιστεκόμαστε με χιούμορ. Στόχος όλων μας είναι να επιβιώσουμε» πρόσθεσε. Αναφερόμενος στη θεαματικότητα, είπε ότι δεν είναι πυξίδα της εκπομπής του, παρότι για 26 χρόνια το «Καλημέρα, Ελλάδα» είναι η πρώτη προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

6u4a7134

«Τα ποσοστά τηλεθέασης τα διαβάζουμε, αλλά ο κακώς εννοούμενος ανταγωνισμός με τους ρεπόρτερ σε ζωντανές συνδέσεις, όπου στην οθόνη του ΑΝΤ1 έβγαινε ο καλεσμένος με τον ρεπόρτερ του Αlpha, δεν μας οδήγησε πουθενά. Αλλωστε αυτές οι εποχές δεν μπορούν να γυρίσουν ξανά, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα για πολλές ζωντανές συνδέσεις» ανέφερε και συνέχισε δίνοντας συμβουλές στους νεότερους του χώρου, με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει. «Κάνουμε τηλεόραση όχι για να είμαστε αναγνωρίσιμοι. Αναγνωρίσιμος γίνεται και ένας φονιάς. Για μένα άλλο αναγνωρίσιμος, άλλο διάσημος, άλλο καταξιωμένος. Βγαίνουμε ζωντανά τρεις ώρες το πρωί σε καθημερινή βάση για να μιλήσουμε για τα προβλήματα των πολιτών. Δεν τα λύνουμε όμως. Τα προβλήματα πρέπει να τα λύνουν οι πολιτικοί. Εμείς δεν είμαστε “Ρομπέν των Δασών” ούτε “τηλεοπτικό ΚΕΠ”. Και όποιος πει ότι ο Γιώργος Παπαδάκης λαϊκίζει δεν το βλέπω ως κακό. Οταν σε μια χώρα υπάρχουν ανεργία, ένας άδικος φόρος όπως ο ΕΝΦΙΑ, χαμηλές συντάξεις, δικαιούμαι να είμαι λαϊκιστής» είπε και συνέχισε με τον χειμαρρώδη λόγο του. «Αυτός είμαι στη ζωή, αυτός και στο γυαλί. Μπορεί να με θεωρείτε ακραίο, αλλά δεν μπορώ να κάθομαι απαθής όταν μου λένε για τον ΕΝΦΙΑ και να μη νευριάζω. Λένε ότι ο Παπαδάκης ρωτάει και απαντάει μόνος του. Μύθος είναι και αυτός» αναφέρει και… απειλεί: «Θα συνεχίσω όταν έρχονται βουλευτές που θα λένε αυτά που θέλουν να πουν και όχι αυτά στα οποία ερωτώνται» καταλήγει ο δημοσιογράφος.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...