Λάρι Κινγκ: Έχω όγκο στον πνεύμονα

❱❱ Ο 83χρονος «βασιλιάς των talk shows» Λάρι Κινγκ αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Την κρυφή μάχη του με τον καρκίνο του πνεύμονα αποκάλυψε ο Λάρι Κινγκ (φωτό), ο οποίος διαγνώστηκε με τη νόσο τον Ιούλιο, κατά τη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων ρουτίνας.

Ο 83χρονος «βασιλιάς των talk shows» πληροφορήθηκε τη δυσάρεστη είδηση έπειτα από ακτινογραφία θώρακος στην οποία υπεβλήθη. «Ο γιατρός μού είπε ότι έχω καρκίνο του πνεύμονα, αλλά η εστία είναι πολύ μικρή, σε αρχικό στάδιο» δήλωσε στο περιοδικό «US Weekly», εξηγώντας ότι ευτυχώς για εκείνον αρκούσε η χειρουργική αφαίρεση του όγκου και δεν χρειαζόταν να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία. Οπως είπε, η πρόσφατη διάγνωσή του σχετίζεται με το γεγονός ότι είχε υπάρξει καπνιστής, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αγγίξει τσιγάρο εδώ και 30 χρόνια.

Χειρουργική επέμβαση

Ο Κινγκ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του 20% του πνεύμονά του στις 17 Ιουλίου στο Cedars Sinai Medical Center και μπόρεσε να επιστρέψει στα επαγγελματικά του καθήκοντα εντός δύο εβδομάδων.

«Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Αν δεν είχα κάνει την ακτινογραφία, θα είχε προχωρήσει», πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι η πορεία της υγείας του μετά την επέμβαση εξελίσσεται ομαλά. «Μου έδειξαν την τελευταία ακτινογραφία μου, η οποία ήταν καθαρή. Εχει πλάκα να βλέπεις ότι δεν υπάρχει τίποτα τώρα στο σημείο όπου ήταν η εστία» είπε.

Ο διάσημος δημοσιογράφος είχε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα υγείας κατά το παρελθόν, όπως διαβήτη, καρδιοπάθεια και καρκίνο του προστάτη, τα οποία αποδείχτηκαν καίριας σημασίας για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα, καθώς εξαιτίας τους έκανε συχνά εξετάσεις.

«Κάνω check up κάθε χρόνο. Εχω περάσει έμφραγμα κι έχω κάνει bypass. Μέρος του check up αποτελεί και η ακτινογραφία θώρακος» δήλωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.