Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Φαντάσματα εισέβαλαν στη ζωή της Μενεγάκη

❱❱ Ετοιμάζει θεματολογία μυστηρίου για την εκπομπή της και ξεδιπλώνει την ιστορία της Δούκισσας της Πλακεντίας Μέχρι φαντάσματα θα… κυνηγήσει η Ελένη Μενεγάκη στη νέα τηλεοπτική σεζόν προκειμένου να εξασφαλίσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. 

Τι εννοούμε; Η θεματολογία της ανανεωμένης, πλην μικρότερης σε διάρκεια εκπομπής της θα είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές. Ετσι, πέρα από τα λιλιπούτεια καλλιτεχνικά ταλέντα και διάνοιες, που, όπως γράψαμε σε προηγούμενο φύλλο μας, θα βρουν βήμα σε μία νέα ενότητα της «Ελένης» με τίτλο «Αστεράκι», η ξανθιά παρουσιάστρια πρόκειται να δοκιμάσει και άλλες «συνταγές», ευελπιστώντας ότι θα αποδειχτούν θελκτικές για τους τηλεθεατές της.

Μία από αυτές είναι και η θεματολογία μυστηρίου, καθώς γνωρίζει καλά ότι τραβά τις περισσότερες φορές το ενδιαφέρον του κοινού. Μην εκπλαγείτε, λοιπόν, ακόμη κι αν τη δείτε -την ίδια ή κάποιον συνεργάτη της- σε ρόλο… ghostbuster σε κτίρια της Αττικής που έχουν τη φήμη των στοιχειωμένων.

Φοβερά μυστικά

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η λαμπερή παρουσιάστρια ζήτησε και πήρε άδεια από τον Δήμο Πεντέλης για να κάνει ένα γύρισμα στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας. Μπορεί το επιβλητικό κτίριο να λειτουργεί πια ως πολυχώρος τέχνης, φιλοξενώντας θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και μουσικά δρώμενα, ωστόσο η ιστορία του, που αρχίζει το 1840, θεωρείται αρκετά σκοτεινή και λέγεται ότι κρύβει φοβερά μυστικά. Αυτήν την ιστορία, λοιπόν, της Σοφί ντε Μαρμπουά Λεμπρέν, η οποία έγινε γνωστή στην Ελλάδα ως Δούκισσα της Πλακεντίας, μετά τον γάμο της με τον δούκα της ομώνυμης ιταλικής πόλης, πρόκειται να ξεδιπλώσει μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Οπως αναφέρεται σε σχετική έρευνα της ιστοσελίδας The Greek X-Files σχετικά με τον «στοιχειωμένο πύργο της Δουκίσσης Πλακεντίας», όλα άρχισαν όταν η δούκισσα έχασε την κόρη της, την οποία λάτρευε τόσο, ώστε να την κρατήσει ταριχευμένη στο σπίτι όπου ζούσε στην οδό Πειραιώς. Οταν, όμως, μια πυρκαγιά αποτέφρωσε το σώμα της κόρης της, εκείνη έγινε δύστροπη και αντικοινωνική, αγόρασε κτήματα στην περιοχή του Πεντελικού, υποσχόμενη έργα κοινής ωφελείας στους μοναχούς, και κλείστηκε στον πύργο της, καλύπτοντάς τον με ένα πέπλο μυστηρίου. Εκτοτε, οι αστικοί μύθοι δεν σταμάτησαν να την περιβάλλουν. Λέγεται πως οργάνωνε μυστηριώδη συμπόσια με παράξενους καλεσμένους, ότι διατηρούσε σχέσεις με λήσταρχους της εποχής και πως είχε ασπαστεί τον σατανισμό μετά τον χαμό της κόρης της.

Ολα αυτά τα μυστηριώδη και τρομακτικά θα κληθεί να ερευνήσει η ατρόμητη Ελένη Μενεγάκη, ξαφνιάζοντας φέτος τους τηλεθεατές της. Οπως πληροφορηθήκαμε, το γύρισμα της «Ελένης» στο Καστέλλο της Ροδοδάφνης, όπως ονομάστηκε εξαρχής το κτίριο που έγινε γνωστό ως Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, έγινε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας. Είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, το συγκεκριμένο θέμα να είναι από τα πρώτα που θα δούμε στον νέο κύκλο εκπομπών της δημοφιλούς παρουσιάστριας.

«Μεταμορφώθηκε» σε μελαχρινή και χόρεψε στην Ερμού με τον Σεφερλή 

f3 8

Δεν τελειώνουν οι εκπλήξεις λίγο καιρό πριν από την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Εκείνο που διαπιστώνουμε από τα στοιχεία που συλλέγουμε και τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας είναι πως η παρουσιάστρια θα βρίσκεται φέτος συχνά εκτός πλατό, κάνοντας διάφορα γυρίσματα. Πέρα από εκείνο του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη, η Ελένη εθεάθη την περασμένη Παρασκευή να χορεύει τσιφτετέλι στην οδό Ερμού παρέα με τον Μάρκο Σεφερλή.

Μάλιστα, για τις ανάγκες του εν λόγω γυρίσματος η παρουσιάστρια μεταμορφώθηκε. Απόδειξη; Μια φωτογραφία που ανάρτησε στο Instragram, στην οποία φορά μια μακριά μελαχρινή περούκα, καθισμένη δίπλα στον επίσης μεταμορφωμένο Μάρκο Σεφερλή. Το σίγουρο είναι ότι στις αρχές Οκτωβρίου, όταν θα κάνει πρεμιέρα η «Ελένη», θα δούμε πολλά ακόμη πρωτότυπα θέματα.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...