Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Προβάρουν «κόκκινο νυφικό»!

Οι συντελεστές και η υπόθεση της νέας, εβδομαδιαίας μαύρης κωμωδίας που έρχεται στον Alpha από την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

❱❱ Οι συντελεστές και η υπόθεση της νέας, εβδομαδιαίας μαύρης κωμωδίας που έρχεται στον Alpha από την Πέμπτη 5 ΟκτωβρίουΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Το προσκλητήριο που λάβαμε από τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου δεν μας έπεσε από τα χέρια, όπως λέει το γνωστό τραγούδι.
Αντιθέτως, μας γέμισε χαρά και προσμονή για τη νέα συνεργασία τους, το αποτέλεσμα της οποίας θα δούμε στις οθόνες μας, αρχής γενομένης από την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, στις 22.45. Το ζευγάρι των τηλεοπτικών επιτυχιών «παντρεύει» τις δυνάμεις του, εκείνος στη σκηνοθεσία κι εκείνη στο σενάριο, στη νέα εβδομαδιαία σειρά με τίτλο «Κόκκινο νυφικό».

Η μαύρη κωμωδία, που έρχεται στην οθόνη του Alpha, αφορά τρεις γαμπρούς, τρεις υποψήφιες νύφες, τρεις φόνους και τρία νυφικά βαμμένα κόκκινα… Τι ενώνει, άραγε, αυτές τις γυναίκες, που δεν πρόλαβαν να φτάσουν μέχρι το νυφικό κρεβάτι; Τι κοινό μπορεί να έχουν οι τρεις γαμπροί που πένθησαν προτού να χαρούν; Ο Μανώλης (Νίκος Πουρσανίδης) από την Κρήτη έχει πολλά γίδια.

Ο Φίλιππος (Δημήτρης Γκουτζαμάνης) από τις Σπέτσες έχει πολλά λεφτά. Ο Δημήτρης (Δημήτρης Κουρούμπαλης) από τη Θεσσαλονίκη έχει πολλά φέρετρα στο γραφείο κηδειών του. Και οι τρεις χήρεψαν στα σκαλιά της εκκλησίας. Μοιραίο; Προσχεδιασμένο; Γιατί έχουν τόσο πολλά να κρύψουν;

Ποια είναι η Πόλυ (Σοφία Πριοβόλου), η… απρόβλεπτα σέξι ιδιοκτήτρια ατελιέ νυφικών; Ποιος ο ρόλος της στην ιστορία; Και η άλλη; Η Μάιρα (Ελένη Βαΐτσου), που εμφανίζεται από το πουθενά στο μπιστρό της Λούσης (Κωνσταντίνα Μιχαήλ); Και, τέλος πάντων, ποια είναι η Λούση; Γιατί κάθε συμβουλή της είναι νόμος; Μεγάλο το μπέρδεμα! Τεράστια ερωτηματικά αναβοσβήνουν «κίνδυνο» πάνω από όλων τα κεφάλια. Εκεί έρχεται ο άνθρωπος που θα κληθεί να κάνει τα ερωτηματικά τελείες και να λύσει το άλυτο έγκλημα: ο Ομηρος (Θεοχάρης Ιωαννίδης), «επαγγελματίας» ντετέκτιβ, ο οποίος δυσκολεύεται να ξεχωρίσει το πραγματικό από το φαντασιακό. Αυτός, που τον κατατρέχει ένα ασυνήθιστο φάντασμα. Κι όμως, σ’ εκείνον θα απευθυνθούν οι τρεις γαμπροί. Γιατί; Ο Ομηρος, ξαφνικά, θα βρει και συνοδοιπόρους στην περιπέτειά του.

Τρεις νέες κοπέλες, τρεις σύγχρονες αμαζόνες, τρία λαγωνικά: την Κατερίνα (Γιούλικα Σκαφιδά), τη Σίλια (Δανάη Σκιάδη) και τη Στάμη (Ευδοκία Ρουμελιώτη). Στην πραγματικότητα πρόκειται για τρία άνεργα κορίτσια (τα δύο, δε, παπαδοπαίδια), τα οποία διαβάζουν την αγγελία του Ομήρου και είναι έτοιμα να υποδυθούν ακόμα και τις ιδιωτικές ντετέκτιβ προκειμένου να βρουν δουλειά.

Θα καταφέρει ο αποτυχημένος Ομηρος και τα κορίτσια του να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες; Στον ρόλο του παπα-Φώτη θα δούμε τον… βετεράνο ηθοποιό Γιώργο Ζένιο. Επίσης, στη σειρά θα δούμε και τον Ορφέα Αυγουστίδη στον ρόλο του Πέτρου, ενός παλιού συμμαθητή του Ομήρου, αλλά και τον Γιώργο Χρανιώτη, στον ρόλο ενός μαφιόζου με το όνομα Αρίστος.

prosklisi gamoy sos na bei

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...