Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Το μυστικό που πήρε μαζί της η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου

❱❱ Αποκάλυψη του μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου για την πρωταγωνίστρια της TV που έφυγε πρόωρα από τη ζωή Το μυστικό που πήρε μαζί της στον τάφο η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, αποκάλυψε ο μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος! Μέσα από ένα συγκλονιστικό κείμενο, που δημοσιεύτηκε 2 2στο site της Ιεράς Μητρόπολης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, ο φωτισμένος ιερέας αποκάλυψε ότι η 43χρονη γυναίκα, την οποία χαρακτήρισε «μια ανήσυχη ηθοποιό και χριστιανή», τον είχε επισκεφτεί πολλές φορές στη Ναύπακτο, έχοντας απορίες γύρω από τα θεολογικά θέματα.

«Επιθυμούσε να γίνει μοναχή σε ένα ασκητήριο. Δεν ήθελε, όμως, να πάει σε ένα κοινόβιο με πολλές μοναχές, αλλά σε ένα μικρό ησυχαστήριο, ώστε σχεδόν να είναι μόνη της. Δεν το έβλεπα αυτό λογικό, δεν ήταν σύμφωνο με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της, δεν το θεωρούσα ότι ήταν ώριμο και γι’ αυτό και την απέτρεπα να το κάνει» αναφέρει και συνεχίζει με τις αλλαγές που συντελέστηκαν στον εσωτερικό κόσμο της με τα χρόνια.

«Χωρίς να με ρωτήσει, “έσπασε” το συμβόλαιο με ένα σίριαλ όπου έπαιζε την εποχή εκείνη, διότι όλα αυτά με τα οποία ασχολείτο τα θεωρούσε “βλακείες”, όπως χαρακτηριστικά μου είπε. Τη συμβούλευσα, αν δεν θέλει να είναι πρωταγωνίστρια, γιατί την ενοχλούσαν η αναγνωρισιμότητα και οι ευθύνες της εργασίας αυτής, έπρεπε να παίξει μικρούς ρόλους για να ζήσει βιοποριστικά. Εκείνη αντιδρούσε…»

Στη συνέχεια ο σεβασμιότατος εξήγησε ότι η ηθοποιός, που είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία μέσα από τα τηλεοπτικά σίριαλ στα οποία πρωταγωνιστούσε («Φιλί ζωής», «Το μονοπάτι της αγάπης», «Βαμμένος ήλιος» και πολλά άλλα), βρέθηκε, κατ’ επιλογή, πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. «Αρχισε να ζει με όσα οικονομικά είχε αποκτήσει έως τότε. Αλλά με τον καιρό πούλησε το αυτοκίνητό της και δεν μπορούσε να μετακινηθεί παρά μόνον με τη βοήθεια άλλων και γι’ αυτό μείωσε τις ελεύσεις της στη Ναύπακτο. Ξενοίκιασε ένα καλό διαμέρισμα που είχε και μετά φιλοξενείτο σε γνωστούς της, δηλαδή έπεσε σε μια οικειοθελή υλική πτωχεία…» αναφέρει και συνέχισε γράφοντας ότι από τότε του έστελνε μηνύματα και παρέθεσε κάποια από αυτά που αφορούσαν θεολογικές απορίες της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αυτά τα μηνύματα δείχνουν τον χαρακτήρα της Γεωργίας και τις αναζητήσεις της…»

«Ελεγε ότι θα πεθάνει»

Ο φωτισμένος ποιμένας αναφέρθηκε ακόμη και στον θάνατό της, για τον οποίο του είχε μιλήσει. «Από χρόνια, ιδίως από τότε που σταμάτησε να παίζει στα σίριαλ, μου έλεγε ότι θα πεθάνει και μάλιστα θα πεθάνει από καρδιακό πρόβλημα. Την προέτρεπα να πάει στους γιατρούς, να κάνει εξετάσεις και μάλιστα την παρακαλούσα να της καλύψω τα έξοδα. Δεν συνέχιζε τη συζήτηση, δεν ήθελε να με επιβαρύνει οικονομικά, απλώς μου έλεγε: “Θα πεθάνω γρήγορα”». Και είχε δίκιο, καθώς στις 12 Ιουνίου του 2016 η Γεωργία έφυγε από τη ζωή και, ενώ όλοι έκαναν λόγο για ανακοπή καρδιάς ως αιτία του θανάτου της, ο πατέρας Σιλουανός, ο οποίος λειτουργεί στον Αγιο Ανδρέα Πετραλώνων, αποκάλυψε τότε στην «Espresso» ότι η 43χρονη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο και μάλιστα δύο εβδομάδες πριν από τη μοιραία μέρα έφτασε υποβασταζόμενη στον ιερό ναό για να κοινωνήσει για τελευταία φορά…

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...