Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Ελα στη θέση μου» με βάσανα

Η Ανδρη Θεοδότου μιλάει στην «Espresso» για τις εξελίξεις στην αγαπημένη κωμική σειρά του Alpha

❱❱ Η Ανδρη Θεοδότου μιλάει στην «Espresso» για τις εξελίξεις στην αγαπημένη κωμική σειρά του AlphaΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Νέα σεζόν, νέα βάσανα για την τηλεοπτική οικογένεια Σοφοκλέους! Η αγαπημένη κωμική σειρά «Ελα στη θέση μου» επιστρέφει στον Alpha από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20.00, ανανεωμένη και με καινούργια πρόσωπα.

Φέτος, η πανίσχυρη Αιμιλία (Μαρία Φιλίππου) και οι γιοι της, Βλάσης (Γιάννης Τσιμιτσέλης) και Αχιλλέας (Μαρίνος Κόνσολος), βρίσκονται πλέον σε μειονεκτική θέση, αφού η Sofo Express International έχει περάσει στα χέρια του Δαμιανού (Μιχάλης Μαρίνος), της Φαίης (Αθηνά Οικονομάκου) και της Σύλβιας (Ανδρη Θεοδότου).

Μυστικό

Ο μεγάλος κίνδυνος, όμως, έρχεται… απέξω και ακούει στο όνομα Μένη Σουλτς (Ναταλία Δραγούμη). Η Ελληνογερμανίδα με καταγωγή από την Κοζάνη έχει ένα κρυμμένο μυστικό που τη συνδέει με την οικογένεια Σοφοκλέους και φέρνει μαζί της ένα «τσουνάμι» εξελίξεων.
Συναντήσαμε την Ανδρη Θεοδότου σε ένα διάλειμμα από τα πολύωρα γυρίσματα και μας μίλησε για όλες αυτές τις εξελίξεις, στη σειρά του Alpha.

«Η Σύλβια φέτος θα γίνει από κλητήρας… δήμαρχος! Το 60% της εταιρίας θα περάσει στα χέρια της, αλλά εκείνη δεν θα καταλάβει και πολύ την ευθύνη που έχει. Θα συνεχίσει να είναι αφελής, να έχει τη δική της τρέλα. Μια τρέλα που δεν την κάνει αντιπαθή στον κόσμο κι αυτό είναι κάτι που μου το λέει και το κοινό στον δρόμο και κυρίως τα παιδιά. Τη Σύλβια την αγαπούν για την ανεμελιά της τα πιτσιρίκια» αναφέρει στην «Espresso» η ταλαντούχα ηθοποιός και συνεχίζει: «Είναι η πρώτη συμμετοχή μου σε καθημερινό τηλεοπτικό σίριαλ και πραγματικά την απολαμβάνω. Ημουν και θα είμαι ηθοποιός του θεάτρου. Με τη μικρή οθόνη δεν τα πήγαινα και τόσα καλά, μέχρι που έκανα το πρώτο γκεστ στη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” και τα είδα αλλιώς τα πράγματα». Η ηθοποιός δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη στην καριέρα της.

«Οι δάσκαλοί μου Ρένη Πιττακή, Μίμης Κουγιουμτζής και Γιώργος Λαζάνης μού έδωσαν πολλά εφόδια για τη δουλειά μου. Από το 1997 δουλεύω κανονικά ως ηθοποιός σε παραστάσεις των Θεάτρου Τέχνης, Ακροπόλ, Θεάτρου Νέου Κόσμου, Ανοιχτού Θεάτρου. Πιστεύω ότι ύστερα από αυτήν τη διαδρομή το να ανοιχτώ σε ένα μεγαλύτερο κοινό, όπως είναι το τηλεοπτικό, ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Η πρόταση από τον Alpha ήταν πολύ τιμητική. Πιστεύω όλα έχουν timing» μας λέει και για να μας… πείσει φέρνει ένα παράδειγμα. «Οπως όταν ήμουν μικρή και η μητέρα μου, για να τιθασεύσει την υπερκινητικότητά μου, με έβαλε σε ένα εργαστήρι θεάτρου και χορού».

Ο θεατρικός χειμώνας θα βρει την ηθοποιό στο θέατρο Γκλόρια. «Φέτος θα είμαι στην παράσταση “Καινούργια σελίδα” του Νιλ Σάιμον. Μια φανταστική δουλειά. Πώς να μην είμαι χαρούμενη; Αυτή την αισιοδοξία προσπαθώ να την περάσω και στην κόρη μου, τη Διώνη».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...