Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

ΕΡΤ με ενημέρωση και σάτιρα

❱❱ Το νέο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης και τα πρόσωπα που μπαίνουν στη «μάχη» από τον ΟκτώβριοΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Μετά τα ιδιωτικά κανάλια, αρχίζει και το νέο ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης, αλλά από τον Οκτώβριο!
Στις αρχές του ερχόμενου μήνα και κάθε ημέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, το νέο ενημερωτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ1 μάς μεταφέρει τον παλμό της επικαιρότητας από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. Συγκεκριμένα, από τις 05.45 έως τις 10.00 ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Μαίρη Πολάλη μεταφέρουν τις πρώτες ειδήσεις της ημέρας, σε μια ενημερωτική ζώνη που περιλαμβάνει ζωντανές συνδέσεις με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, καθώς και το πρωινό μεγάλο δελτίο ειδήσεων.

Τη σκυτάλη της ενημέρωσης παραλαμβάνουν στις 10.00 η Μάριον Μιχελιδάκη, ο Νίκος Μερτζάνης και ο Κώστας Λασκαράτος, για να παραδώσουν στο δελτίο ειδήσεων των 12.00. Στις 15.00 θα μεταδίδεται το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα και αμέσως μετά, από τις 16.00 έως τις 18.00, ακολουθεί ενημερωτική εκπομπή με την Κατερίνα Ακριβοπούλου και συμπαρουσιαστή-έκπληξη, που έρχεται με φόρα ως μετεγγραφή από άλλο κανάλι! Μαζί τους στο στούντιο σχολιάζουν την τρέχουσα επικαιρότητα ο Σωτήρης Καψώχας και η Φώφη Γιωτάκη. Το δελτίο καιρού για τους αγρότες επιστρέφει στην οθόνη της ΕΡΤ1 κάθε απόγευμα στις 18.15, μετά το απογευματινό δελτίο ειδήσεων στις 18.00.

Ανανεωμένο και πολυθεματικό θα επιστρέψει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 esr 2109 026 cmykκάθε βράδυ στις 20.55 με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου. Πριν από το κεντρικό δελτίο προγραμματίζεται μια 15λεπτη σατιρική εκπομπή με τους πιο γνωστούς για το καυστικό χιούμορ τους ηθοποιούς. Για αυτή τη σατιρική παραγωγή θα παίρνουν τη σκυτάλη εναλλάξ ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιώργος Μητσικώστας και ο Δημήτρης Σταρόβας. Εως την έναρξη της εκπομπής, η ΕΡΤ1 θα μεταδίδει καθημερινά πριν από το κεντρικό δελτίο τη δημοφιλή, ισπανικής παραγωγής, σειρά «Εξι αδελφές». Επίσης, ο Πάνος Χαρίτος θα αναλάβει ένα βραδινό τοκ σόου, ανοίγοντας τις πόρτες σε όλες τις πολιτικές φωνές.

Οσον αφορά την ΕΡΤ2, ύστερα από χρόνια επιστρέφει το βραδινό δελτίο ειδήσεων στις 23.00, που θα είναι ωριαίο και θα περιλαμβάνει όλες τις ειδήσεις της ημέρας που πέρασε, τις εξελίξεις της τελευταίας στιγμής και το ειδησεογραφικό στίγμα της επομένης.
Σχετικά με τις εκπομπές που θα μας κρατήσουν συντροφιά τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ δόθηκε το πράσινο φως για τη συνέχιση των επιτυχημένων εκπομπών «Τοπικές κουζίνες», «Εις αύριον τα σπουδαία», «Η εποχή των εικόνων», «Εντός Αττικής», «Το αλάτι της γης», «28 φορές Ευρώπη», «Βιβλιοθήκες της Αθήνας». Επίσης, η ΕΡΤ2 θα αγοράσει τηλεοπτικές σειρές από το ΒΒC.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...