Τρόμος από το όραμα της Αποκάλυψης

❱❱ Τα Τρία Μυστικά της Αδερφής Λουτσία και η ερμηνεία που απέκρυψε το Βατικανό Οι φυσικές καταστροφές από σεισμούς και τυφώνες που εκδηλώνονται σε διαφορετικές γωνιές του πλανήτη με ασυνήθιστη συχνότητα το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με την προφητεία για τον πλανήτη Νιμπίρου, έχουν κάνει το διαδίκτυο να μετρά αντίστροφα για την 23η Σεπτεμβρίου.

«Ανθρωποι τουιτάρουν ότι οι φυσικές καταστροφές είναι σημάδι της επερχόμενης Αποκάλυψης, καθώς ασπάζονται μια δημοφιλή θεωρία συνωμοσίας» αναφέρει χαρακτηριστικά στο σάιτ του ο βρετανικός «Independent», που παραθέτει σχετικά tweets, όπως αυτό του χρήστη Larry Chapman που γράφει: «Θανατηφόρες ασθένειες. Σεισμοί. Απειλές πυρηνικού πολέμου. Αποστασία. Η αρπαγή είναι προ των πυλών». Η «αρπαγή», όπως περιγράφεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης, θα σημάνει την ανάληψη των άξιων χριστιανών στους ουρανούς για να συναντήσουν τον Ιησού, ενώ οι εναπομείναντες στη Γη θα αντιμετωπίσουν τη Συντέλεια.

Την ίδια ώρα ο συγγραφέας Εμετ Ο’ Ρίγκαν, που έχει γράψει το βιβλίο «Unveiling the Apocalypse», υποστηρίζει στην Daily Star Online ότι η άκρως σπάνια ολική έκλειψη που ήταν ορατή στις ΗΠΑ τον περασμένο μήνα ήταν σημάδι ότι ο κόσμος θα τιμωρηθεί. Συγκεκριμένα τη χαρακτήρισε «Σημάδι του Ιωνά», ενώ πρόσθεσε ότι βρισκόμαστε ακριβώς 100 χρόνια από τη στιγμή που η Αδερφή Λουτσία (μικρή φωτό) από την πόλη Φατιμά της Πορτογαλίας -η οποία προέβλεψε με ακρίβεια μεταξύ άλλων τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο- είχε το όραμα της Παναγίας, η οποία την είχε προειδοποιήσει για την Αποκάλυψη.

«Πολλοί καθολικοί αναμένουν ότι αυτή η χρονιά θα είναι τεράστιας σημασίας σχετικά με γεγονότα που έχουν καταγραφεί στις προφητείες» δήλωσε χαρακτηριστικά. Η Αδερφή Λουτσία είχε κάνει μια σειρά από προβλέψεις γνωστές ως Τα Τρία Μυστικά, αφού αυτή και δύο ξαδέρφια της είχαν έξι οράματα της Παναγίας το 1917. Η Αδερφή έγραψε τα τρία μηνύματα της Παρθένου. Τα πρώτα δύο, τα οποία έγραψε στην αυτοβιογραφία της το 1941, περιέγραφαν την Κόλαση και προέβλεπαν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δίσταζε να δημοσιοποιήσει το τρίτο, το οποίο έγραψε τελικά το 1944 και το έδωσε στον Πάπα υποδεικνύοντάς του να το ανοίξει το 1960 ή μετά τον θάνατό της. Το Βατικανό τελικά το δημοσιοποίησε το 2000 και περιγράφει ένα όραμα κατά το οποίο η Παρθένος Μαρία σβήνει ένα φλεγόμενο σπαθί που μεταφέρει ένας Αγγελος. Ο Ο’ Ρίγκαν εκτιμά ότι η Λουτσία είχε δώσει και εσχατολογική ερμηνεία, την οποία ωστόσο το Βατικανό απέκρυψε.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ