Ο «νονός των παπαράτσι»

Η απίστευτη ιστορία του Ρον Γκαλέλα και η μπουνιά του Μάρλον Μπράντο που τον «απογείωσε»

Τρολάρισε τον Μάρλον Μπράντο για την μπουνιά που του είχε ρίξει φορώντας κράνος του ράγκμπι την επόμενη φορά που τον συνάντησε και πέρασε τρεις μέρες κλειδωμένος σε μια αποθήκη για να απαθανατίσει τον καβγά της Λιζ Τέιλορ και του Ρίτσαρντ Μπάρτον. 

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Ο παπαράτσο Ρον Γκαλέλα, γνωστός και ως «νονός των Αμερικανών παπαράτσι», με σήμα κατατεθέν του το κράνος, είναι ο πιο παραγωγικός και διαβόητος στον κόσμο, έχοντας πίσω του μια καριέρα 60 χρόνων και 3.000.000 φωτογραφιών. Η αφορμή για να γίνει παγκοσμίως διάσημος ο 86χρονος σήμερα φωτογράφος ήταν θερμό επεισόδιο που είχε με τον Μάρλον Μπράντο το 1973. Ο Γκαλέλα τον εντόπισε σε βραδινή έξοδό του για φαγητό με τον παρουσιαστή Ντικ Κάβετ. Αφού τους έβγαλε καμιά δεκαριά φωτογραφίες, ο Μπράντο τον φώναξε προς το μέρος του και τον ρώτησε: «Τι είναι αυτό που θέλεις και δεν το έχεις ήδη;»

Γροθιά

Προτού καλά καλά προλάβει να απαντήσει ο Γκαλέλα, ο διάσημος ηθοποιός τού έριξε μια τόσο δυνατή γροθιά, που έσπασαν το σαγόνι και πέντε δόντια του φωτογράφου. Εναν χρόνο μετά εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου του Μπράντο φορώντας κράνος, με τη φωτογραφία του να φιγουράρει σε ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά περιοδικά.

Ο ίδιος ωστόσο είχε εμμονή με την Τζάκι Ωνάση, την οποία κατάφερε να απαθανατίσει χωρίς μακιγιάζ, αλλά και πάνω σε ποδήλατο με τα παιδιά της στο πάρκο, φωτογραφίες για τις οποίες εκείνη τον έσυρε στα δικαστήρια.

Εξίσου μεγάλο είναι το φωτογραφικό αρχείο του με τη Λιζ Τέιλορ, με κορυφαία τη φωτογραφία στην οποία φαίνεται να τσακώνεται με τον Μπάρτον στο σκάφος τους. Ο σταρ εξαγριώθηκε τόσο με τη φωτογραφία, που την επόμενη φορά που διασταυρώθηκαν επιχείρησε να τον χτυπήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Πέθανε η αδελφή του Νότη Σφακιανάκη

Δύσκολες ώρες περνά τις τελευταίες ώρες ο Νότης Σφακιάνακης.Ο...