Αποκαλύψεις-σοκ από τον Χρήστο Βασιλόπουλο για τον κακοποιό πατέρα του

❱❱ Εβλεπα στα μάτια και στη συμπεριφορά του ό,τι ακριβώς δεν ήθελα να γίνω στη ζωή Ο Χρήστος Βασιλόπουλος άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τον μικροκακοποιό πατέρα του, που πέθανε στη φυλακή. Ο γνωστός ηθοποιός, κάτοικος του Λος Αντζελες πλέον, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως η υποκριτική τον τράβηξε από τα παράνομα χνάρια του πατέρα του, ενώ οι εικόνες από τα σωφρονιστικά ιδρύματα όπου μπαινόβγαινε ο μπαμπάς του τον ακολουθούν στην πορεία της ενήλικης ζωής του. 

Ο Ελληνας γόης, με συμμετοχές σε διάσημες τηλεοπτικές αμερικανικές σειρές, παραδέχτηκε πως από παιδί ένιωθε πως στη δική του οικογένεια κάτι δεν πήγαινε καλά: «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μόλις 7 μηνών. Η μητέρα μου με μεγάλωσε με αγάπη και προστασία και κατάφερε να με κρατήσει μακριά από τον περίγυρο του πατέρα μου. Φυσικά, τον έβλεπα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, δεν ήξερα όμως τι ακριβώς συνέβαινε στη ζωή του. Οταν βρισκόμουν μαζί του στο σπίτι όπου ζούσε (ένα μικρό δυάρι στον Νέο Κόσμο, μαζί με τους γονείς του και τα άλλα δύο αδέρφια), καταλάβαινα ότι δεν ζει μια φυσιολογική ζωή» ανέφερε στο site Postmodern.

Ο ρόλος της μητέρας

«Η μητέρα μου φρόντισε να με προστατεύσει, χωρίς όμως να με αποκόψει από εκείνον. Ετσι, μου έδωσε τη δυνατότητα να δω τη διαφορά ανάμεσα στον δικό της κόσμο και στον κόσμο που ζούσε ο πατέρας μου. Μου έδωσε τη δυνατότητα να διαλέξω πού θέλω να ανήκω» υποστήριξε στη συνέντευξή του.

Μέσω της υποκριτικής, όπως ανέφερε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, κατάφερε να ξεπεράσει οτιδήποτε αρνητικό κληρονόμησε από τον πατέρα του: «Ηταν το τέλειο παράδειγμα προς αποφυγήν. Εβλεπα στα μάτια και στη συμπεριφορά του ό,τι ακριβώς δεν ήθελα να γίνω στη ζωή. Σε αυτό ασφαλώς συνετέλεσε και το θέατρο, με το οποίο άρχισα να ασχολούμαι από τα 16 μου» συμπλήρωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Πέθανε η αδελφή του Νότη Σφακιανάκη

Δύσκολες ώρες περνά τις τελευταίες ώρες ο Νότης Σφακιάνακης.Ο...