Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Από το «Σόι» στη «Μουρμούρα»

❱❱ Πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου με τρελέςιστορίες για τις δύο κωμικές σειρές του AlphaΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Οι σειρές «Το σόι σου» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έρχονται και πάλι στον Alpha, με τους ήρωες να ετοιμάζονται για νέες τηλεοπτικές περιπέτειες. Η πρεμιέρα τους έχει οριστεί για την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, ενώ θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 21.00 και τις 21.50 αντίστοιχα.

«Χαμπέοι» και «Τριαντάφυλλοι» έρχονται για τέταρτη χρονιά, με νέους χώρους και ανανεωμένη διάθεση. Επιστρέφουν έτοιμοι να καβγαδίσουν, να φωνάξουν, να γελάσουν, να κλάψουν, να διαφωνήσουν, να φτάσουν στα όρια της τρέλας και να τα ξαναβρούν, με τον ιδιαίτερο τρόπο που μόνο οι οικογένειες έχουν. Γιατί απ’ τους συγγενείς σου, δυστυχώς, δεν γλιτώνεις! Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Αντώνης Αγγελόπουλος και το σενάριο ο Νίκος Μήτσας και η Δήμητρα Τσόλκα.

Και φέτος, τα «μαμαδίστικα» πιάτα γέλιου σερβίρουν οι Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, ενώ τα παιδιά τους (Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Δρακόπουλος, Σοφία Πανάγου, Ευθύμης Ζησάκης, Σόλων Τσούνης) ζουν σ’ ένα δύσκολο «ριάλιτι επιβίωσης».

Στις 21.50, τη σκυτάλη γέλιου θα παίρνουν τα τέσσερα ζευγάρια της «Μουρμούρας». Η Βουλίτσα (Ελένη Κοκκίδου) και ο Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου), ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) και η Μαρίνα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) θα συνεχίσουν να μας διασκεδάζουν με το ίδιο μπρίο, ενώ δύο νέα ντουέτο θα επιδιώξουν να κερδίσουν την αγάπη του κοινού. Τι γίνεται, όμως, με τους «παλιούς»;

Ο Μηνάς θα γίνει πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας – όχι της αγαπημένης του ΑΕΚ, αλλά εκείνης του χωριού του, που την έστησε με πείσμα, κόντρα σε όλα τα εμπόδια. Η Βούλα έχει, επίσης, μεγάλα σχέδια: Θα τελειώσει το λύκειο, καθώς δεν πρόλαβε να πάρει το απολυτήριο, γιατί κλέφτηκε με τον Μηνά. Ο Ηλίας και η Μαρίνα θα πάνε… στρατό. Ο γιος τους Αλέξανδρος πρέπει να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα κι έτσι η υπερπροστατευτική μαμά θα επιστρατεύσει τον σύζυγό της για να περάσουν μαζί τη θητεία!

Σε αυτή την ομάδα, λοιπόν, προσθέστε τον Μπάμπη (Σπύρος Τσεκούρας) και την Ξένια (Αννα Κουτσαφτίκη)! Και τους δύο τούς βασανίζει η έφηβη κόρη τους, Σοφία, με την τρελή εφηβεία της. Το… καρέ των ζευγαριών συμπληρώνουν ο Αγγελος (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) και η Βέλη (Μαρία Χάνου).

Το σενάριο της «Μουρμούρας» υπογράφουν οι Ελενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Σάρα Γανωτή, Θέμης Γκυρτής, Φώφη Κώττη και Γωγώ Φώτου, ενώ τη σκηνοθεσία κάνει ο Διονύσης Φερεντίνος.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...