Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

«Γοργόνα» η Κορινθίου

❱❱ Ο Γιώργος Βάλαρης μεταφέρει στη σκηνή το θρυλικό μιούζικαλ της Φίνος Φιλμ Ο άνδρας που θα παντρευτεί η Μαρία Κορινθίου θα είναι από σόι, σκληρό κολάρο θα φορεί, μ’ ολόχρυσο ρολόι. 

Κι όλα αυτά γιατί θα υποδυθεί τη Μαρίνα, την αθώα νησιωτοπούλα που ονειρεύεται να μετακομίσει στην Αθήνα και να ζήσει τη μεγάλη ζωή, στο μιούζικαλ «Γοργόνες και μάγκες», το οποίο ετοιμάζει ο Γιώργος Βάλαρης.

Οι ηθοποιοί της παραγωγής αφέθηκαν στα μαγικά χέρια του Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος ανέλαβε να τους μεταμορφώσει ώστε να μοιάζουν στους πρωταγωνιστές της θρυλικής ταινίας της Φίνος Φιλμ, που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δαλιανίδης. Η Μαρία θα αναλάβει τον ρόλο που κρατούσε η Μάρθα Καραγιάννη, γι’ αυτό απέκτησε πολύ κοντό καρέ και κοτσιδάκια, για να θυμίζει τη σκερτσόζα νησιώτισσα.

Η Ζέτα Δούκα, από την άλλη, η οποία θα ενσαρκώσει τη δαιμόνια Φλώρα, που έφτασε στο νησί με σκοπό να το κάνει κοσμοπολίτικο προορισμό, θυμίζει τη Μαίρη Χρονοπούλου με τη βοήθεια περούκας, η οποία είχε κάνει μόδα το ξανθό μπομπέ καρέ. Ο hairstylist των επωνύμων έχει μελετήσει πολύ καλά τις εμφανίσεις των σταρ του αγαπημένου φιλμ, γι’ αυτό και το αποτέλεσμα στις δύο ηθοποιούς είναι εντυπωσιακό.

Ο Ιάσονας

Ομως η δουλειά του δεν τελειώνει εκεί! Ο Βάλαρης, εκτός από τη σκηνοθεσία, έχει κι ένα άλλο δύσκολο έργο: να υποδυθεί τον γόη Ιάσονα, γόνο της μεγαλύτερης εφοπλιστικής οικογένειας του νησιού, ο οποίος τυλίγει στα δίχτυα του έρωτα τη Φλώρα.

Ετσι ο Τρύφωνας τον έβαλε κάτω, ώστε να φτιάξει τη χαρακτηριστική φράντζα του Λάκη Κομνηνού, ο οποίος είχε τον αντίστοιχο ρόλο στην ταινία.

qergr 0

Οσο για τους άλλους ρόλους; Ο Θανάσης Ευθυμιάδης θα ενσαρκώσει τον ατίθασο Πέτρο (Φαίδων Γεωργίτσης), ο οποίος από ραλίστας θέλει να γίνει άσος του… real estate, αποκτώντας όμως αντίπαλο τη Φλώρα, η Αγγελική Λάμπρη θα γίνει Χρύσα, την οποία είχε υποδυθεί η Νόρα Βαλσάμη, ενώ τον Νικόλα, τον αρραβωνιαστικό της -ο οποίος θα ερωτευτεί την πρωτευουσιάνα-, θα παίξει ο Παναγιώτης Πετράκης.

Να πούμε πως στη σκηνή θα ανεβεί κι ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος θα ερμηνεύει «ζωντανά» τα υπέροχα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, ενώ ο 90χρονος σήμερα Γιάννης Βογιατζής θα επιστρέψει ως Παναγής, ο ταβερνιάρης με την ξεμυαλισμένη αδερφή και τους «κεφτέδες εν τω τηγανίω»!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...