Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Νατάσα Καλογρίδη: Το party girl που βρέθηκε στη ζούγκλα

❱❱ Η ξέφρενη ζωή της Νατάσας Καλογρίδη και οι έρωτές της πριν πετάξει στις Φιλιππίνες για χάρη του «Nomads» Από τον
Θανο Μακρογαμβράκη

Αφησε τις επικές εμφανίσεις της Μυκόνου με τα εντυπωσιακά καπέλα, τα μικροσκοπικά μαγιό και τα πανάκριβα κοσμήματα και έφυγε για τη ζούγκλα του «Nomads», με στόχο να ζήσει την πιο τολμηρή εμπειρία της ζωής της στο εξωτικό νησί Παλαουάν των Φιλιππίνων.

f4 8Η όμορφη ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη, με την εκρηκτική προσωπικότητα που περιγράφουν όσοι γνωρίζουν καλά, δηλώνει από τη μια ντίβα και αλητάκι και από την άλλη μαχήτρια μιας ζωής που η ίδια έχει δημιουργήσει και ορίζει.

Στο άκουσμα και μόνο πως είναι ένα από τα διάσημα πρόσωπα τα οποία διεκδικεί ο ΑΝΤ1 για το ολοκαίνουργιο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου, πολλοί αναρωτήθηκαν αν θα τα καταφέρει κι αν είναι έτοιμη να τσαλακωθεί. Αλλοι εκτίμησαν ότι οι απαιτήσεις του ριάλιτι ταιριάζουν γάντι στο «άτακτο κορίτσι» της showbiz με την ξέφρενη ζωή.

Η ίδια αυτό που κατάφερε μέσα από τα βίντεο τα οποία αναρτούσε όλο το καλοκαίρι από τις διακοπές της στο κοσμοπολίτικο νησί και τις υπέρλαμπρες φωτογραφίες της στα social media και τα περιοδικά ήταν να συντηρήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον μύθο γύρω από τη συμμετοχή της στην απαιτητική και πανάκριβη παραγωγή του ΑΝΤ1.

Fashionista

Ετσι, από τη μία εμφανιζόταν με μίνι φόρεμα από χρυσές παγέτες «πρώτο τραπέζι πίστα» στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos και από την άλλη με ένα πράσινο με prints κολάν και φούξια γόβες στο ταξίδι για Φιλιππίνες, για να συμμετάσχει στην ομάδα Ζούγκλα – Πολίτες του Κόσμου στο «Nomads»!

Αλλωστε, δεν είναι τυχαίο που η Νατάσα Καλογρίδη θεωρείται εδώ και χρόνια fashionista, καθώς πάντα εντυπωσιάζει με τις edgy ενδυματολογικές επιλογές της.

Η ηθοποιός διεκδικεί επάξια μία θέση στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες, αφού δεν φοβάται να φορέσει τα πιο fashion forward trends που αναδεικνύουν την προσεγμένη σιλουέτα της. Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, είναι αδελφή του σκηνοθέτη Αντώνη Καλογρίδη. Ευρέως γνωστή έγινε στο ελληνικό κοινό μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Alpha «Τυφλόμυγα», όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Αντώνη Φραγκάκη.

Από τότε ως σήμερα έχει συμμετάσχει σε σημαντικές τηλεοπτικές και θεατρικές δουλειές, όπως «Οι μάγισσες της Σμύρνης», gggg«Χαραυγή», «Το αμάρτημα της μητρός μου», «Οι φόνισσες του Παπαδιαμάντη» και άλλες. Επίσης, είχε λάβει μέρος με μεγάλη επιτυχία και στο σόου χορού του ANT1 «Dancing with the stars», όπου κατάφερε να ξεχωρίσει με το ταμπεραμέντο της.

Ο γάμος-εξπρές και ο 31χρονος που έκλεψε την καρδιά της

Την προσωπική ζωή της ξέρει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μόνο όταν θέλει εκείνη αφήνει κάποιους να ασχολούνται με αυτήν.

Αλλωστε, όπως έχει δηλώσει, ούτε οι μισές από τις σχέσεις που της έχουν χρεώσει δεν ήταν αληθινές! Της αρέσουν πολύ οι τρέλες, μια από τις οποίες έκανε με τον γοητευτικό επιχειρηματία Γιώργο Μενεγάτο, όταν της έκανε πρόταση γάμου 15 μέρες μετά τη γνωριμία τους και εκείνη δέχτηκε! Ο γάμος τους μπορεί να κράτησε μόλις επτά μήνες, ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Το καλοκαίρι, πάντως, φάνηκε ότι είναι ξεχωριστό για τη Νατάσα Καλογρίδη, καθώς οι δικοί της άνθρωποι την είδαν ξανά ερωτευμένη έπειτα από πολύ καιρό. Για την ακρίβεια, είχαν περάσει τέσσερα χρόνια από τη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό Νίκο Πολυδερόπουλο, τον οποίο είχε γνωρίσει στα γυρίσματα της σειράς «Το αμάρτημα της μητρός μου».

Ο άντρας που της έκλεψε αυτή τη φορά την καρδιά είναι ο 31χρονος ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης στην Αθήνα Μιχάλης – Παναγιώτης Πιλαλάκος, τον οποίο η εντυπωσιακή ηθοποιός γνώρισε όταν βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί του. Από εκείνο το βράδυ οι δυο τους ήταν συνεχώς μαζί, προφανώς ως και την ώρα που του είπε «στο επανιδείν» για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης. Οσο για το γιατί η Νατάσα Καλογρίδη δεν συμμετέχει στο «Nomads» με την ομάδα των επωνύμων, η ίδια δηλώνει πως από τα ταξίδια που έχει πραγματοποιήσει νιώθει περισσότερο «πολίτης του κόσμου», παρά lifestyle girl.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...