Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Βιβλίο-φωτιά: Όργια στον αέρα για τον Σιράκ!

❱❱ Βιβλίο αποκαλύπτει ροζ περιπέτειες του Ζακ Σιράκ, ο οποίος «έπαιζε» με δεκάδες γυναίκες στο προεδρικό αεροσκάφος Ολόγυμνες βουλευτίνες, γυναίκες υπουργοί, σύμβουλοι αλλά και χωριατοπούλες που «φλέγονταν από πόθο» περίμεναν στη σειρά για να κάνουν σεξ με τον Ζακ Σιράκ στο προεδρικό αεροσκάφος. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει νέο βιβλίο για τον πρώην Γάλλο πρόεδρο, ο οποίος φέρεται ότι ήταν τόσο περιζήτητος που για να προλάβει εφάρμοζε στο σεξ τον κανόνα «τρία λεπτά με το ντους», ενώ στις κατακτήσεις του περιλαμβάνεται και διάσημη κινηματογραφική σταρ της Ιταλίας.

qwretqwrΟλα όσα αναφέρει ο συγγραφέας Αρνό Αρντουάν στο βιβλίο «Πρόεδρε, η νύχτα μόλις έπεσε» είναι βασισμένα στις μαρτυρίες του πρώην βασικού βοηθού του Σιράκ, του Ντανιέλ Λε Κοντ. Η ακόρεστη σεξουαλική όρεξη του Φρανσουά Σιράκ, μάλιστα, έφερε σε απόγνωση τους άντρες ασφαλείας του το 1997.

Ο κατάλογος

Ηταν η βραδιά της 31ης Αυγούστου, όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τη ζωή της στο τροχαίο του Παρισιού και όσο κι αν τον αναζήτησαν, δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν για να τον ενημερώσουν. Οπως αποδείχτηκε αργότερα, ο πρόεδρος ήταν στο κρεβάτι απολαμβάνοντας τα χάδια της Κλαούντια Καρντινάλε (φωτό δεξιά).

Ο 84χρονος σήμερα Σιράκ φέρεται ότι είχε ατελείωτο αριθμό ερωμένων, χωρίς να το γνωρίζει η σύζυγός του Μπερναντέτ. «Υπήρχαν οι τακτικές, οι αγαπημένες, τα… ορεκτικά που κατάφερναν να ξεπεράσουν τον κλοιό των αντρών ασφαλείας και να προσεγγίσουν τον πρόεδρο» περιγράφει ο Αρντουάν, σημειώνοντας ότι κατά τη διάρκεια των θητειών του από το 1995 έως το 2007 οι γυναίκες «του σερβίρονταν έτοιμες στο πιάτο».

«Αλλες, που ταξίδευαν στο αεροπλάνο μαζί του, τον περίμεναν γυμνές στο δωμάτιό του, φλεγόμενες από πόθο» αποκαλύπτει, προσθέτοντας ότι ο Σιράκ «έπαιρνε τις γυναίκες χωρίς προκαταρκτικά, καθώς τον πίεζε ο χρόνος, αλλά και επειδή η ποσότητα είχε προτεραιότητα σε σχέση με την ποιότητα».

Αλλες φορές ο Σιράκ αποφάσιζε να κάνει πρώτος την κίνηση να προσεγγίσει κάποια καλλονή. «Αν θέλετε, ελάτε στο δωμάτιό μου» ψιθύρισε σε νεαρή που τον προσέγγισε κατά τη διάρκεια επίσημου ταξιδιού του στη νήσο Ρεϊνιόν, στον Ινδικό ωκεανό, για να του ζητήσει αυτόγραφο.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...