Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Πέντε «συγκάτοικοι» στην τρέλα

❱❱ Ο Νίκος Μουτσινάς μιλά για τον ρόλο του στη νέα σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου και του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

«Μη μένετε στη σεξουαλική ταυτότητα του Μηνά. Απ’ όλα τα άλλα παλικάρια που χωρίζουν, ο ήρωάς μου είναι ο μόνος που φεύγει από τη σχέση του γιατί θέλει πολύ απλά την ελευθερία του!» μας λέει ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μας συστήνει τον ήρωά του στη σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής, τον οποίο είχαμε να δούμε σε τηλεοπτική σειρά από το κωμικό σίριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα «Τρίχες» (2014), επιστρέφει στην κωμωδία που τόσο αγαπά με έναν απολαυστικό ρόλο.

«Εχουμε δει αρκετούς γκέι ρόλους. Του ευδιάθετου, του ρομαντικού, του γκρινιάρη, του ευαίσθητου, του χαριτωμένου. Αυτός δεν είναι ιδιαίτερος άνθρωπος, μάλλον είναι ο πιο λογικός ανάμεσα στους φίλους του, ο οποίος θα τρελαθεί όταν συγκατοικήσει μαζί τους» αποκαλύπτει στην «Espresso» και δηλώνει πανευτυχής που ο Βασίλης Θωμόπουλος του πρότεινε να συνεργαστούν σε αυτή τη δουλειά, που του «ξύπνησε» αναμνήσεις άλλων εποχών.

«Οταν ήρθα στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, αποφάσισα να συγκατοικήσω και για λόγους οικονομικούς, αλλά και για να νιώθω ότι έχω οικογένεια. Ομως, η συγκατοίκηση μεταξύ ανδρών είναι σκέτη τρέλα. Ο,τι και να λέμε, η γυναικεία παρουσία πάντα θα λείπει από το σπίτι».

Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 23.00 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη την ίδια ώρα. Πρόκειται για την ελληνική διασκευή της σειράς «Separados», σε σενάριο Βίκυς Αλεξοπούλου. Ποια είναι όμως η υπόθεση της σειράς; Ολα αρχίζουν στα 40ά γενέθλια του Πέτρου (Μάριος Αθανασίου), ο οποίος, μη μπορώντας να αντέξει άλλο τη χειριστική γυναίκα του Κατερίνα (Μαρία Σολωμού), κάνει την επανάστασή του και της ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν. Ανακαινίζει το παλιό, τεράστιο σπίτι της θείας του από την Αμερική και νοικιάζει τα δωμάτια. Ορος απαράβατος για τους υποψήφιους ενοικιαστές, να είναι άντρες και χωρισμένοι. Και δεν θα δυσκολευτεί καθόλου. Πρώτος συγκάτοικος, ο κολλητός του Χριστόφορος (Κώστας Κόκλας), πλαστικός χειρουργός και μανιώδης γυναικάς, παντρεμένος με την ανασφαλή Βιολέτα (Μαριάννα Τουμασάτου), η οποία τον διώχνει από το σπίτι, όταν μια μέρα ανακαλύπτει τις εξωσυζυγικές δραστηριότητές του!

Δεύτερος, ο Ευτύχης (Σπύρος Πούλης), ο κλασικός τεμπελάκος. Εχει χωρίσει από τη δυναμική γυναίκα του Μάρθα (Βασιλική Ανδρίτσου), η οποία βαρέθηκε να δουλεύει για να συντηρεί αυτόν και τα άπιαστα όνειρά του. Τρίτος στη σειρά, ο Αντώνης (Σταύρος Σβήγκος), ένας εσωστρεφής καθηγητής Μαθηματικών. Αυτό που δεν γνωρίζουν ακόμη οι συγκάτοικοί του γι’ αυτόν είναι πως μόλις χώρισε από τη… μαμά του! Μεγαλωμένος στα πούπουλα από την υπερπροστατευτική φιλόλογο Ιουλία (Νατάσα Τσακαρισιάνου), φτάνει στα όριά του και προσπαθεί να απογαλακτιστεί. Τέταρτος, ο Μηνάς (Νίκος Μουτσινάς), ιδιοκτήτης ενός επιτυχημένου μπαρ-ρεστοράν. Εχει σχέση εδώ και έξι χρόνια με τον Αγγελο, ένα ζωγράφο που καβαλάει το καλάμι και ο Μηνάς δεν τον αντέχει πια. Αυτοί οι ετερόκλητοι άνδρες θα ζήσουν πλέον μόνοι, αλλά όλοι μαζί!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...