Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

O βασιλιάς του Instagram γλίτωσε από τον μακελάρη του Λας Βέγκας

❱❱ Ο 64χρονος δράστης άνοιξε πυρ από τον 32ο όροφο του ξενοδοχείου «Mandalay Bay Hotel» στο Λας Βέγκας • Γλίτωσε στο τσακ ο «Βασιλιάς του Ιnstagram» Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Τον 32ο όροφο του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου «Mandalay Bay Hotel» του Λας Βέγκας επέλεξε ο 64χρονος Στίβεν Πάντοκ για να εξαπολύσει την πιο πολύνεκρη ένοπλη επίθεση στη σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ, αφήνοντας πίσω του 58 νεκρούς και 400 τραυματίες προτού αυτοκτονήσει.

wqeywey 4Η επίθεση, την ευθύνη της οποίας ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος μέσω της ειδησεογραφικής σελίδας του, ισχυριζόμενο ότι ο δράστης ασπάστηκε το Ισλάμ «πριν από κάποιους μήνες», εκδηλώθηκε σαν μια βροχή από σφαίρες την τελευταία νύχτα του τριήμερου Route 91 Harvest Festival, στη sold out συναυλία του τραγουδιστή της κάντρι Τζέισον Αλντιν.

Ο δράστης άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως τους θεατές από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του, που βρισκόταν στην απέναντι πλευρά του δρόμου, στις 22.08 τοπική ώρα, αναγκάζοντας τον Αλντιν να φύγει τρέχοντας από τη σκηνή και τους θεατές να τρέξουν αλαφιασμένοι προς τις εξόδους για να γλιτώσουν.

Αυτοκτόνησε

Μερικά λεπτά αργότερα η αστυνομία παραβίασε την πόρτα του και τον βρήκε νεκρό ανάμεσα σε ένα «οπλοστάσιο» 10 όπλων, γεγονός που ανοίγει εκ νέου τη συζήτηση περί οπλοκατοχής στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Κλαρκ Τζόζεφ Λομπάρντο, ο Πάντοκ αυτοκτόνησε.

Οι Αρχές, που επιμένουν ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να συνδέουν τον Πάντοκ με ισλαμιστικά στοιχεία, πραγματοποίησαν εν συνεχεία έρευνες στο αξίας 340.000 ευρώ σπίτι του δράστη, που βρισκόταν σε απόσταση 90 λεπτών από το Λας Βέγκας, σε μια κοινότητα συνταξιούχων της πόλης Μεσκίτ και το οποίο μοιραζόταν με μια γυναίκα ονόματι Μαριλού Ντάνλεϊ.

Αν και αρχικά η αστυνομία άρχισε να καταζητεί την Ντάνλεϊ, πιστεύοντας ότι βρισκόταν μαζί με τον Πάντοκ στο Λας Βέγκας, δεν θεωρεί πλέον ότι εμπλέκεται στο συμβάν, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, εκείνη βρίσκεται εκτός χώρας και εκείνος χρησιμοποίησε τη δική της ταυτότητα στο check-in του ξενοδοχείου στις 28 Σεπτεμβρίου.

wqeywey 2

Ο Πάντοκ είναι συνταξιούχος λογιστής και επισκεπτόταν συχνά το Λας Βέγκας για να παίξει σε καζίνο, όπως δήλωσε ο αδελφός του, Ερικ, στο NBC και στην «Daily Mail», προσθέτοντας ότι κάτι πρέπει να του συνέβη για να «τρελάθηκε». «Δεν γνωρίζουμε τίποτα. Εχουμε μείνει άναυδοι» είπε χαρακτηριστικά.

wqeywey 1

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, ο Πάντοκ έχει άδεια πιλότου για μονοκινητήριο αεροσκάφος, καθώς επίσης αλιευτική και κυνηγετική άδεια, ενώ το 2012 είχε καταθέσει αγωγή εναντίον του «Cosmopolitan Hotel & Resorts» του Λας Βέγκας «για αμέλεια», η οποία διευθετήθηκε εξωδικαστικά.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

Η 50χρονη που γνώριζε (;) τι θα συμβεί!

Μυστηριώδης γυναίκα φέρεται ότι προσπάθησε να προειδοποιήσει τους θεατές της συναυλίας για το επικείμενο μακελειό 45 λεπτά προτού ανοίξει πυρ εναντίον τους ο Στίβεν Πάντοκ.

«Είναι παντού τριγύρω… θα πεθάνετε όλοι σήμερα» άρχισε να φωνάζει η αγνώστων στοιχείων γυναίκα, λίγο προτού η ασφάλεια οδηγήσει την ίδια και τον συνοδό της εκτός του συναυλιακού χώρου. Αυτόπτες μάρτυρες την περιγράφουν ως ισπανόφωνη, ηλικίας περίπου 50 ετών.

«Εδειχνε σαν να γνώριζε τι επρόκειτο να συμβεί – και εκείνη και ο συνοδός της, ο οποίος ήταν επίσης ισπανόφωνος. Ελεγε ότι ο σύντροφός της δεν μπορούσε να αναπνεύσει, για να περάσει μέσα από το πλήθος» αναφέρει η Μπριάνα Χέντρικς, η οποία βρισκόταν στη συναυλία.

Γλίτωσε στο τσακ ο «Βασιλιάς του Ιnstagram»

Ξυστά από τις σφαίρες του μακελάρη του Λας Βέγκας πέρασε ο επαγγελματίας παίκτης του πόκερ και αυτοαποκαλούμενος «Βασιλιάς του Instagram» Νταν Μπιλζέριαν, ο οποίος είδε ένα κορίτσι να πέφτει νεκρό δίπλα του.

wrurt

235y53Ο εκκεντρικός Αμερικανός ανέβασε μια σειρά από Instagram stories που τον δείχνουν να προσπαθεί να φύγει από τον χώρο του φεστιβάλ, ενώ περιγράφει τις σκηνές χάους που εκτυλίσσονταν γύρω του (μικρή φωτό). «Αυτό το κορίτσι μόλις πυροβολήθηκε στο κεφάλι» ακούγεται να λέει στους 23.000.000 followers του μέσα από το πρώτο του post, που ανέβηκε στις 22.00 τοπική ώρα. «Επρεπε να πάω να πάρω ένα όπλο. Γυρίζω πίσω. Είναι τρελό – κάποιου είδους μαζικό μακελειό» συνεχίζει στο δεύτερό του βίντεο, που αναρτήθηκε μία ώρα μετά, επαναλαμβάνοντας ότι είδε ένα κορίτσι να πυροβολείται στο πρόσωπο ακριβώς δίπλα του. Στο τρίτο και το τέταρτο βίντεο ο Μπιλζέριαν αναφέρει ότι επιστρέφει σπίτι, αφού, όπως λέει, δεν μπορούσε να κάνει πολλά.

wqeywey 3Καρδιοχτύπησαν φίλοι και συγγενείς του Κώστα Καπετανίδη

«Είμαι Λας Βέγκας και είμαι καλά…» Μ’ αυτό το μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram ο Κώστας Καπετανίδης (φωτό) θέλησε να καθησυχάσει του δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι ανησύχησαν, με αφορμή την αιματηρή ένοπλη επίθεση που έγινε στο «Mandalay Bay Hotel», κατά τη διάρκεια συναυλίας μουσικής κάντρι, στην οποία έχασαν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι.

Ο σκηνοθέτης προέβη στην… ανακοίνωση επειδή έλαβε πολλά μηνύματα από φίλους και γνωστούς, ενώ τη συνόδευσε με μια φωτογραφία από το Λας Βέγκας τη νύχτα.

«Πω, πω! Διαλέξατε μέρα να πάτε! Να προσέχετε!» του έγραψαν οι διαδικτυακοί του φίλοι. Ο σκηνοθέτης, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους, τις προηγούμενες μέρες επισκέφθηκε τη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο, όπου φωτογραφήθηκε σε όμορφα σημεία των δύο μεγαλουπόλεων και μια μέρα πριν από το μακελειό έφτασε και στην πόλη των καζίνων και της αμαρτίας!

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...