Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Ο περίεργος ρόλος της συντρόφου του μακελάρη

❱❱ Το ταξίδι στις Φιλιππίνες πριν από το φονικό στο Λας Βέγκας και η μεταφορά χρημάτων του δράστη σε λογαριασμό τηςΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Μυστήριο καλύπτει τον ρόλο της συντρόφου του Στίβεν Πάντοκ στο μακελειό του Λας Βέγκας. Η Μαριλού Ντάνλεϊ επέστρεψε στο Λος Αντζελες από τις Φιλιππίνες, υποστηρίζοντας ότι θέλει «να καθαρίσει το όνομά της», το FBI όμως, πράκτορες του οποίου την περίμεναν στο αεροδρόμιο, ανακοίνωσε ότι η 62χρονη είναι «άτομο ενδιαφέροντος» για την έρευνά του.

Η Ντάνλεϊ καλείται να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήματα, με τους ντετέκτιβ να ελπίζουν ότι οι απαντήσεις της θα αποκαλύψουν τον πραγματικό λόγο του ταξιδιού της στις Φιλιππίνες λίγες ημέρες πριν από το φονικό.

Οι αδερφές της 62χρονης, η Αμέλια Μανάνγκο και η Λίζα Γουέρνερ, που ζουν στην Αυστραλία, υποστήριξαν ότι η Ντάνλεϊ δεν είχε ιδέα για τα σχέδια του Πάντοκ και ότι την έδιωξε από τις ΗΠΑ, για να μην τον εμποδίσει να προχωρήσει στο μακελειό. Το μυστήριο γύρω από την 62χρονη γίνεται βαθύτερο μετά την αποκάλυψη αστυνομικής πηγής ότι ο Πάντοκ μετέφερε 85.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό στις Φιλιππίνες, όπου βρισκόταν η Ντάνλεϊ, λίγο πριν διαπράξει την επίθεση.

Οι ντετέκτιβ προσπαθούν να ανακαλύψουν πού κατέληξαν τα χρήματα, καθώς δεν έχουν καταφέρει να τα εντοπίσουν. Δημοσίευμα του «Newsweek» κατηγόρησε την 62χρονη ότι είναι δίγαμη, ωστόσο έρευνα στα δημόσια αρχεία έδειξε ότι επρόκειτο για δύο διαφορετικές γυναίκες και το «Newsweek» αναγκάστηκε να ανασκευάσει.

Ερευνες του FBI

Από τις απαντήσεις της 62χρονης οι Αρχές ελπίζουν να ρίξουν φως στα κίνητρα του δράστη. Σε πρώτη φάση ερευνώνται οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για χρέη του Πάντοκ από τον τζόγο, καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, έπαιζε πάνω από 8.500 ευρώ την ημέρα. Παράλληλα, οι πράκτορες του FBI ερευνούν την πληροφορία ότι ο δράστης λάμβανε φαρμακευτική αγωγή κατά του άγχους με Valium, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει επιθετική συμπεριφορά ως παρενέργεια.

Το φάρμακο του συνταγογραφήθηκε τον Ιούνιο, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν ο Πάντοκ αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα διαχείρισης θυμού. Αυτόπτες μάρτυρες αποκάλυψαν ότι ήταν επιθετικός προς τη σύντροφό του κάθε φορά που επισκέπτονταν την αγαπημένη τους καφετέρια στο Μέσκιτ, ενώ πρώην γείτονές του στο Ρίνο τον περιγράφουν σαν «μοναχικό, περίεργο τύπο».

Ενας τέτοιος τύπος περιγραφόταν από το FBI ως δράστης που θα προκαλούσε μακελειό. Οπως αποκαλύπτει το σάιτ Foreign Policy, πριν από εννέα μήνες η ομοσπονδιακή αστυνομία είχε προειδοποιήσει για πιθανές επιθέσεις «μοναχικών λύκων» σε μαζικές συγκεντρώσεις, όπως αυτή του Λας Βέγκας.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...