Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Εύη Ιωαννίδου: Το sexy κορίτσι της «Ζούγκλας»

❱❱ Οι κοιλιακοί-πέτρα, το πάθος για την ομάδα της Βέροιας και οι hot φωτογραφίες της Εύης Ιωαννίδου του «Nomads» Η εκρηκτική Εύη Ιωαννίδου (που βγήκε κιόλας στον… τάκο) διαθέτει ένα extra… hot άλμπουμ στο Instagram και δεν είναι καθόλου τυχαίο που με το «καλημέρα» στη… ζούγκλα του «Nomads» γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομά της. 

Η κούκλα… πιτσιρίκα του παιχνιδιού έχει γεννηθεί στη Βέροια, όπου με την οικογένειά της διατηρεί café, αλλά κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Εχει σπουδάσει αισθητική – κοσμετολογία και εργάζεται πλέον ως μοντέλο και make up artist.

6 0

Ως μοντέλο είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», όταν την παρουσίαζαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, ενώ στην ίδια εκπομπή η όμορφη Εύη είχε δειγματίσει τη δουλειά της συναδέλφου της, μακιγιέζ Ράνιας Μπουντούρη, η οποία εφαρμόζει τη νέα τεχνική του body contouring, που δείχνει το σώμα πιο γραμμωμένο. Μάλιστα η Φαίη Σκορδά είχε πάθει πλάκα τότε με τους κοιλιακούς «πέτρα» της Εύης και δεν σταματούσε να τους πιάνει και να τους κοιτάζει. «Δικοί σου είναι αυτοί; Με αυτούς ξυπνάς δηλαδή;» την είχε ρωτήσει με απορία, προτού η μακιγιέζ προλάβει καν να περάσει την τεχνική στο κορμί της Εύης. Η 22χρονη είναι και φανατική οπαδός της τοπικής ομάδας της Βέροιας.

Τρελαίνει την εξέδρα

Οχι άδικα, τα τοπικά sites αναφέρουν ότι η όμορφη Βεροιώτισσα έχει τρελάνει την «εξέδρα»! Μένει τώρα να δούμε αν θα τη στηρίξουν και οι τηλεθεατές του παιχνιδιού αύριο, Παρασκευή, που θα προβληθεί το επεισόδιο της πρώτης αποχώρησης του reality του ΑΝΤ1. Στο μεταξύ, στο twitter γίνεται… πάρτι σχεδόν κάθε βράδυ, στη διάρκεια της προβολής του «Nomads», αλλά και μετά.

zougla

Πέρα από την 22χρονη Εύη με το αγαλματένιο σώμα, τα περισσότερα «τιτιβίσματα» συγκεντρώνουν μέχρι στιγμής η Νατάσα Καλογρίδη, καθώς είναι η μόνη παίκτρια που δεν αναγράφεται η ηλικία της κάθε φορά που μιλάει στην κάμερα, αλλά και ο Παναγιώτης Βασιλάκος (πρώην στέλεχος του κόμματος του Απόστολου Γκλέτσου), ο οποίος είχε προβάλει κάποιες ενστάσεις για τους κανόνες του παιχνιδιού, προκαλώντας τον εκνευρισμό του παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Xαμόγελα στον ΑΝΤ1 για την υψηλή τηλεθέαση

Πίσω στην Ελλάδα, το «Nomads» συνεχίζει να φέρνει χαμόγελα στους ιθύνοντες του ΑΝΤ1.

Μετά τα υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης που κατέγραψε το reality περιπέτειας στην πρεμιέρα του, το δεύτερο επεισόδιο κινήθηκε εξίσου εντυπωσιακά στους πίνακες της Nielsen, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τη φαντασμαγορική πρεμιέρα του «The Voice 2», το βράδυ της Τρίτης. Το reality του ANT1 σημείωσε 37% στο νεανικό κοινό και 26,7% στο σύνολο, ενώ το σόου ταλέντων του Σκάι 20,6% στο νεανικό κοινό και 21,8% στο σύνολο. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο επιμέρους κοινό 25-44 το «Nomads» έφτασε στο 38,3%.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...