Γολγοθάς για την αδελφή της Θώδη

❱❱ Στις αίθουσες των δικαστηρίων ψάχνει να βρει το δίκιο της εδώ και περίπου τριάμισι χρόνια η αδελφή της γνωστής τραγουδίστριας Εφης Θώδη, Κωνσταντίνα, μετά το εργατικό ατύχημα που είχε. Από την
Ντέμη Ντάβαρη

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, που εδώ και 18 χρόνια εργάζεται ως τραυματιοφορέας στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι πριν από τρία χρόνια εν ώρα υπηρεσίας. Από τότε άρχισε ένας γολγοθάς για την υγεία της, με τη γυναίκα να έχει εναποθέσει στους δικαστές τις ελπίδες της για δικαίωση.

Στις 6 Μαρτίου 2014, την ώρα που η Κωνσταντίνα Θώδη μετέφερε φορείο με ασθενή σε όροφο του νοσοκομείου, το χέρι της χτύπησε στην πόρτα του ασανσέρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Αμέσως η γυναίκα μεταφέρθηκε με αφόρητους πόνους στην Ορθοπεδική Κλινική του νοσοκομείου και στη συνέχεια στα Επείγοντα. Οι γιατροί τής χορήγησαν ενέσεις κορτιζόνης και της έδωσαν αναρρωτική άδεια. Οταν, όμως, επέστρεψε στην εργασία της, παρά τις συστάσεις των ορθοπεδικών -του ίδιου νοσοκομείου- να μη σηκώνει βάρη, η διοίκηση του ιδρύματος φέρεται ότι «έκλεισε τα αυτιά της» στις συνεχείς εκκλήσεις της να μεταφερθεί σε άλλο πόστο. Συγκεκριμένα, η αδελφή της Εφης Θώδη ζήτησε από τους προϊσταμένους της να απασχοληθεί κάποιο διάστημα σε άλλο τμήμα, ώστε να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η κατάσταση της υγείας της, όμως το αίτημά της δεν έγινε δεκτό.

Τρεις μήνες αργότερα, στις 12 Ιουνίου του ίδιου έτους, και ενώ η γυναίκα εξακολουθούσε να σηκώνει ασθενείς με το τραυματισμένο χέρι της, οι τένοντές της διαλύθηκαν και χρειάστηκε να χειρουργηθεί. Αλλά ακόμη και τότε, όταν επέστρεψε στη δουλειά μετά την επέμβαση και μολονότι φέρεται ότι ζήτησε ακρόαση από τη διοίκηση του νοσοκομείου, το αίτημά της να μεταφερθεί σε άλλο πόστο δεν εισακούστηκε! Για την περίπτωσή της ενημερώθηκε η Επιθεώρηση Εργασίας και μετά την παρέμβασή της η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προχώρησε σε αυτεπάγγελτη δίωξη κατά της τότε διοίκησης του νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, με την υπ’ αριθμόν 4519/2014 μήνυση ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση σωματικής βλάβης εξ αμελείας κατά του τότε διοικητή του νοσοκομείου. Χθες, η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για πέμπτη κατά σειρά φορά.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα υπέστη ακόμα και… μπούλινγκ από την προϊσταμένη της λόγω της συγγενικής σχέσης της με την τραγουδίστρια! «Δεν θα της περάσει, να μας αφήσει ήσυχους και αυτή και το τρελόσογό της!» φέρεται ότι ειπώθηκε στους διαδρόμους του νοσοκομείου!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...

Μαρία Καρχιλάκη: Συγκίνηση για τον γάμο της κόρης της

Μια ημέρα γεμάτη έντονα συναισθήματα, χαμόγελα και οικογενειακή ευτυχία...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον