Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Καντάδα από τον gay Κρητικό

❱❱ Ο ηθοποιός Γιώργος Κοντοπόδης αποκαλύπτει πώς έμπλεξε με «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»Από την
Τεριάννα Παππά

Μετράει πολλά χρόνια στο θεατρικό σανίδι, αλλά μόλις φέτος έκανε το ντεμπούτο του στη μικρή οθόνη. Ο Γιώργης Κοντοπόδης, ο οποίος υποδύεται τον Αγγελο, τον gay σύντροφο του Μηνά (Νίκος Μουτσινάς), στη σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», συστήνεται στην «Espresso».

Ζωγράφος με ταλέντο, που όμως έκανε αρκετά χρόνια για να αναγνωριστεί, «ψωνίστηκε» ελαφρώς, άλλαξε τρόπους, ντύσιμο, συνήθειες και συναναστροφές. Εγινε δημοσιοσχεσίτης για να προωθήσει -όπως ισχυρίζεται- τη δουλειά του. Η αλήθεια, όμως, είναι πως… ψοφάει για την αναγνώριση και είναι επιρρεπής στην κολακεία των άλλων, καθώς -σε αντίθεση με τον Μηνά- κατά βάθος είναι ανασφαλής.

«Πριν από τρία χρόνια έπαιζα το “Ελεύθερο ζευγάρι”, το οποίο είχε παρακολουθήσει η Νατάσσα Χατζηανδρέου, συνεργάτιδα του Βασίλη Θωμόπουλου, που επιμελείται τη σειρά. Το καλοκαίρι μού είπε για το κάστινγκ και με το που με είδε ο σκηνοθέτης μού πρότεινε τον ρόλο του gay Κρητικού. Εγινε μετά ένα δεύτερο δοκιμαστικό και αρχές Αυγούστου ξεκινήσαμε» λέει στην «Espresso» ο ηθοποιός και συνεχίζει μιλώντας για τα γυρίσματα: «Περνάω πάρα πολύ όμορφα. Το γεγονός ότι παίζω -θα πω τη λέξη, δεν θα τη φοβηθώ- με διάσημους ανθρώπους στην αρχή με είχε αγχώσει, γιατί εγώ τηλεόραση κάνω πρώτη φορά. Είμαι χρόνια στο θέατρο, αλλά τηλεοπτικά είναι η πρώτη μου εμφάνιση και με έναν ωραίο ρόλο. Περνάω, πράγματι, πολύ όμορφα. Με σύστησαν και όλοι είπαν: “Καλώς τον Γιώργη”. Και αρχίσαμε γύρισμα».

Η ιδιαιτερότητα του ρόλου του, αλλά και τα πολύωρα γυρίσματα δεν τον άγχωσαν και δεν τον δυσκόλεψαν καθόλου ως ηθοποιό. «Τόσο ο Βασίλης Θωμόπουλος όσο και ο Πάνος Κούτρας είναι τόσο λεπτομερείς, που απλώς αφήνεσαι. Εχω ένα θέμα στη δουλειά: Θέλω πάντα να εμπιστεύομαι τον άνθρωπο με τον οποίο δουλεύω. Αγχη και φοβίες πάντα υπάρχουν, αλλά αυτά είναι θέματα του ψυχολόγου μου» λέει χαριτολογώντας και συνεχίζει: «Δεν φοβήθηκα καθόλου που υποδύομαι τον gay, γιατί και οι δύο ρόλοι είναι τόσο καλά δομημένοι και δεν είναι καρικατούρες. Είναι δύο άνθρωποι που είχαν σχέση, που ερωτεύτηκαν και χώρισαν. Δεν υπάρχουν gay στην κοινωνία μας;»

Τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει και ο Γιώργης έχει πολλά να θυμάται όλο αυτό το διάστημα, αλλά αυτό που του έχει μείνει είναι το… βρέξιμο. «Τη Δευτέρα θα δείτε μια σκηνή στην οποία κάνω καντάδα στον Νίκο και φυσικά με μπουγελώνει. Αυτή ήταν η πρώτη σκηνή που γύρισα, η πρώτη λήψη. Την πρώτη μου μέρα». Ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας, ο Γιώργης μάς εξομολογείται ότι είναι ευτυχής που συμμετέχει σ’ αυτή τη δουλειά. «Είμαι διπλά χαρούμενος τώρα που βγήκε και βλέπω ότι αρέσει στον κόσμο». Ο Γιώργης θα συνεχίσει και φέτος με την παράσταση «Και τ’ αγόρια κλαίνε» στον πολυχώρο Τσάι στη Σαχάρα. Η πρεμιέρα θα γίνει αύριο και η παράσταση θα παίζεται κάθε Σάββατο.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...