Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Παραγωγός με… αδυναμίες

❱❱ Ο ιδρυτής των Miramax και The Weinstein Company, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, παραδέχτηκε ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά εργαζόμενές του Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Σε άδεια προκειμένου να αντιμετωπίσει τους «δαίμονές» του ανακοίνωσε ότι βγαίνει ο ιδρυτής των Miramax και The Weinstein Company, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, θέλοντας προφανώς να διαφυλάξει το image των εταιριών του, αλλά και να σώσει τον γάμο του, μετά τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν ξεσπάσει σε βάρος του.

Ο 62χρονος μεγιστάνας του Χόλιγουντ, ο οποίος θεωρείται από τους πιο ισχυρούς κινηματογραφικούς παραγωγούς, με τις ταινίες του να σαρώνουν κάθε χρόνο στα Οσκαρ, δήλωσε μετανιωμένος για την ακατάλληλη συμπεριφορά που επιδείκνυε απέναντι στις γυναίκες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «New York Times», ο Γουάινσταϊν είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά έναν μεγάλο αριθμό εργαζομένων του σε βάθος τριών δεκαετιών, ζητώντας τους άλλοτε να του κάνουν μασάζ, ενώ ήταν γυμνός, και άλλοτε, όπως στην περίπτωση της ηθοποιού Ασλεϊ Τζαντ, να τον βλέπουν όσο κάνει μπάνιο. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, φέρεται ότι είχε επιλύσει εξωδικαστικά τουλάχιστον οκτώ τέτοιες υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένου και του συμβιβασμού στον οποίο ήρθε με την ηθοποιό Ρόουζ ΜακΓκόουαν το 1997, πληρώνοντάς της το ποσό των 85.000 ευρώ. Ο ίδιος διαψεύδει ότι έχουν υπάρξει οκτώ εξωδικαστικοί συμβιβασμοί, αρνούμενος ωστόσο να αποκαλύψει τον πραγματικό αριθμό τους, ενώ δηλώνει ότι θέλει να κερδίσει τη συγχώρεση της Τζαντ.

«Συνειδητοποίησα πριν από καιρό ότι χρειαζόμουν να γίνω καλύτερος άνθρωπος και οι σχέσεις μου με τους συνεργάτες μου άλλαξαν. Αν και προσπαθώ να βελτιωθώ, ξέρω ότι ο δρόμος είναι μακρύς. Αυτή είναι η δέσμευσή μου» ανέφερε, προσθέτοντας ότι αισθάνεται «βαθιά ντροπιασμένος» και αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως εισαχθεί σε κάποια κλινική. Στο πλευρό του, στο δύσκολο αυτό ταξίδι, θα είναι, όπως λέει, η σύζυγός του Τζορτζίνα Τσάπμαν και τα πέντε παιδιά του, ενώ στα άμεσα σχέδιά του είναι να καταθέσει αγωγή 42.000.000 ευρώ εναντίον των «New York Times», επειδή δεν τήρησαν τη συμφωνία που έκαναν μαζί του, να του αποκαλύψουν τα ονόματα όσων θα ανέφεραν στο ρεπορτάζ τους, ώστε να μπορέσει να απαντήσει καταλλήλως.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα






Μποζουκια Αθηνα