Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Porto… ομορφιάς

❱❱ Κούκλες από τη Σερβία, που θα πάρουν μέρος στα εθνικά καλλιστεία της χώρας τους, «προπονήθηκαν» στο «Πόρτο Καρράς» Πρόβα τζενεράλε για τα εθνικά καλλιστεία της Σερβίας έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στη Χαλκιδική. Ενα τσούρμο καλλονές από τη γειτονική χώρα έφτασε στο μεσαίο πόδι της πολυδιαφημισμένης περιοχής της Μακεδονίας με τις σμαραγδένιες παραλίες και τα πυκνά πευκοδάση, κάνοντας ακόμη πιο όμορφη την καθημερινότητα των ντόπιων. 

weywe5y 7

Οι φιναλίστ του σερβικού διαγωνισμού ομορφιάς φιλοξενήθηκαν για περίπου δέκα μέρες στο πολυτελές resort «Porto Carras» του Κωνσταντίνου Στέγγου, όπου ουσιαστικά προετοιμάστηκαν για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση της χώρας τους.

weywe5y 6

Το καθημερινό πρόγραμμά τους περιελάμβανε προπονήσεις, από μαθήματα τένις μέχρι κολύμβηση και βάρη, επαγγελματικές φωτογραφίσεις στους χώρους του ξενοδοχείου, ακόμη και πάνω σε μικρά σκάφη, αλλά και στιγμές περιποίησης και χαλάρωσης στο spa. Το βράδυ της 30ής Σεπτεμβρίου, οι εκρηκτικές Σέρβες πήραν μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Miss Porto Carras 2017, προβάροντας έτσι τις εμφανίσεις τους για τα καλλιστεία της χώρας τους.

weywe5y 5

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» επιχειρηματίες και πρόσωπα της showbiz και της σερβικής τηλεόρασης, όπως η περσινή Miss Serbia και υποψήφια Miss Universe Αντζελίγια Ρόγκιτς και το top model Σλαντιάνα Τέσλα, αλλά και Ελληνες της περιοχής, εκπρόσωποι από την Αστυνομία, το Λιμενικό, τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής και άλλους τοπικούς φορείς.

weywe5y 4

Οι υποψήφιες παρέλασαν τρεις φορές, την πρώτη με λευκά αέρινα φορέματα, που παρέπεμπαν σε αρχαίες Ελληνίδες θεές, τη δεύτερη με καυτά μαγιό, που έκοβαν την ανάσα, και την τρίτη με βραδινές τουαλέτες.

Φιναλίστ

Εντυπωσιακές στο σύνολό τους, οι φιναλίστ έκαναν δύσκολο το έργο της κριτικής επιτροπής, της οποίας πρόεδρος ήταν η κυρία Υλιάνα Στέγγου, κόρη του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Στέγγου και αντιπρόεδρος του «Porto Carras». Μεταξύ των μελών της επιτροπής ήταν και το μοντέλο Πωλίνα Σανταλοβάκη, με καριέρα στις ελληνικές πασαρέλες, η οποία προκάλεσε ταχυπαλμίες στον ανδρικό πληθυσμό, κάνοντας pool yoga στο spa του ξενοδοχείου, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του διαγωνισμού.

weywe5y 3

Το φινάλε της φαντασμαγορικής βραδιάς γράφτηκε με την ανακοίνωση του ονόματος της νικήτριας, της Μάγια Μάρτσιτς, η οποία παρέλαβε συγκινημένη το στέμμα από τη νικήτρια του διαγωνισμού Miss Serbia 2016. Οι Σέρβες καλλονές αναχώρησαν για την πατρίδα τους την Τρίτη προκειμένου να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Σερβία 2017.

weywe5y 1

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...