Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Κυνηγώντας non stop το χρήμα

❱❱ Τηλεπαιχνίδια και realities κατακλύζουν το φετινό πρόγραμμα πολλών καναλιών Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Λεφτά υπάρχουν… τουλάχιστον στην ελληνική τηλεόραση! Σε περισσότερα από 15 τηλεπαιχνίδια, τα οποία παρουσιάζονται αυτήν τη σεζόν στη μικρή οθόνη, τα ευρώ πέφτουν… βροχή!

Και μπορεί η τηλεόραση να δίνει το δέλεαρ για να βγάλει κανείς εύκολο χρήμα μέσα στην οικονομική κρίση, ωστόσο δεν πρόκειται για ζεστό… χρήμα, καθώς οι νικητές αργούν να πάρουν στα χέρια τους το ρευστό. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι ο περσινός νικητής του «Survivor» Γιώργος Αγγελόπουλος ακόμη δεν έχει δει τα 100.000 ευρώ, για τα οποία πάλεψε σκληρά στον Αγιο Δομίνικο.

Επίσης, οι συμμετέχοντες στα τηλεπαιχνίδια γνωρίζουν πια ότι ένα μεγάλο μέρος των κερδών τους πηγαίνει στην Εφορία. Πάντως, για όποιον έχει διάθεση για αναγνωρισιμότητα -και το ανάλογο ταλέντο- υπάρχει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων, για να συμμετάσχει και να βγάλει λεφτά.

Talent show

Το Star «χτυπά» τη φετινή σεζόν με πέντε παιχνίδια, μεταξύ των οποίων υπάρχουν ένα talent show και ένα reality. Στο «5 Gold Rings», που έρχεται τον Νοέμβριο, το κανάλι της Κηφισιάς μάς ζητάει να πάρουμε τον καλύτερό μας φίλο και να εξερευνήσουμε τη μεγαλύτερη διαδραστική επιδαπέδια οθόνη της ελληνικής τηλεόρασης, κερδίζοντας έως και 25.000 ευρώ κάθε εβδομάδα, ενώ στο «Μoney Drop», το οποίο θα βγάλει το κανάλι στον αέρα έως το τέλος του μήνα, τα λεφτά θα πέφτουν στο κεφάλι των παικτών… με το τσουβάλι! Το «Shopping Star» δίνει κάθε εβδομάδα στη νικήτρια 1.000 ευρώ, ενώ ο «Τροχός της τύχης» μοιράζει μετρητά, δώρα και -γιατί όχι;- ένα αυτοκίνητο σε κάθε εκπομπή. Οποιος το ’χει με τη μαγειρική μπορεί να δοκιμαστεί στο «MasterChef» και να διεκδικήσει -από το δεύτερο μισό της σεζόν- 50.000 ευρώ!

Στον Σκάι για λίγο ακόμα όποιος… υπακούσει στην προσταγή «Κάνε παζάρι» φεύγει με πλούσια δώρα και μετρητά, ενώ, αν βρεθεί μέσα στους επόμενους μήνες στην ομάδα του «Survivor», μπορεί να διεκδικήσει 100.000 ευρώ! Στο «The Voice» η καλύτερη φωνή ανταμείβεται με ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας, ενώ στο «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» το απόλυτο… ταλέντο φεύγει πλουσιότερο κατά 50.000 ευρώ. Από την άλλη, στο «My style rocks» όποια καταφέρει να… επιβιώσει από το ξεμάλλιασμα θα φύγει με 30.000 ευρώ. Στον ΑΝΤ1, από τη σκληρή μάχη των «Νομάδων» στις μακρινές Φιλιππίνες ένας θα φύγει με το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ! Στο «Still standing», το τηλεπαιχνίδι γνώσεων, ο έχων γνώσεις επιβραβεύεται μέχρι και με 30.000 ευρώ, ενώ στο «Rouk Ζouk», η παρέα κάνει… παιχνίδι και μπορεί να φύγει με 5.000 ευρώ.

nomads 3

Ο Alpha μπορεί να μην έχει reality ή talent show, όμως μοιράζει χρήμα με διασκεδαστικό τρόπο! Οποιος κάνει το σωστό «Deal» με τον τραπεζίτη έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τις τραπεζικές καταθέσεις του μέχρι και με 120.000 ευρώ, και οσονούπω έρχεται και το νέο «Nότα Mία», το μουσικό τηλεπαιχνίδι, το οποίο επιβραβεύει τον παίκτη που γνωρίζει το τραγούδι, ακούγοντας μόνο το ρεφρέν, με έως και 5.000 ευρώ! Τέλος, το Ε TV θα δώσει στον νικητή του «Survival secret» 150.000 ευρώ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...