Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ο Βερύκιος «πρόδωσε» την «έφοδο» Κοντομηνά στο καμαρίνι της Μενεγάκη λίγο πριν από την πρεμιέρα της

❱❱ «Εφοδος» του Δημήτρη Κοντομηνά στο καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη! Ο πρόεδρος του Alpha μαζί με τον γενικό διευθυντή τηλεόρασης του καναλιού Βασίλη Παπαδρόσο επισκέφθηκε την παρουσιάστρια λίγο πριν από τη χθεσινή πρεμιέρα της, για να της ευχηθεί «καλή επιτυχία».Νωρίτερα ο κ. Κοντομηνάς συναντήθηκε με τους ανθρώπους που δουλεύουν στην εκπομπή πίσω από τις κάμερες και συνομίλησε μαζί τους για το αν όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα.
Την επίσκεψη-έκπληξη «πρόδωσε» ο αντιπρόεδρος του καναλιού Δήμος Βερύκιος, ο οποίος ανέβασε το φωτογραφικό… ντοκουμέντο στον λογαριασμό του στο twitter. «Ο Δ. Κοντομηνάς & ο Β. Παπαδρόσος “εισβάλλουν” στο καμαρίνι της Ελένης για να της ευχηθούν καλή σεζόν!» έγραψε, ενώ και για τη συνάντησή του με τους εργαζομένους στην εκπομπή είχε ένα σχόλιο: «Ως “γάτα” της αγοράς ο Κοντομηνάς κατά την επίσκεψή του στο νέο πλατό της Ελένης τους τεχνικούς έσπευσε να συναντήσει».

Με καθυστέρηση μίας εβδομάδας τελικά η Ελένη είπε χθες την πρώτη «καλησπέρα» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν καλωσορίζοντας τους τηλεθεατές της στο εντυπωσιακό πλατό, το οποίο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα υπόλοιπα των περασμένων ετών και θυμίζει κάτι από εκείνο της Αμερικανίδας παρουσιάστριας Ellen Degeneres.

Η Μενεγάκη δεν θέλησε να σχολιάσει όσα γράφτηκαν το καλοκαίρι γύρω από το όνομά της και τις αλλαγές στην εκπομπή της, ενώ πέρασε αμέσως στην παρουσίαση του πρώτου θέματος, του πολυσυζητημένου βίντεο που είχε γυρίσει στο κέντρο της Αθήνας με τον Μάρκο Σεφερλή. Την προβολή του βίντεο παρακολούθησε με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ο οποίος ήταν και ο πρώτος συνεργάτης της που… παρουσίασε στο κοινό.

Ποδαρικό ως καλεσμένος στο στούντιο τής έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος τη ρώτησε αν κάνει cyber sex. «Οχι, γιατί έχω άντρα» ήταν η απολαυστική απάντηση της Ελένης Μενεγάκη. Στο τέλος της πρώτης εκπομπής της η παρουσιάστρια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η διάρκεια της «Ελένης» να μεγαλώσει μελλοντικά. Οπως εξήγησε, μάλιστα, στους τηλεθεατές, η ίδια ζήτησε να γίνει δίωρη η εκπομπή της για να την «ανανεώσει και να τη φτιάξει», διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που ήθελαν να πέφτει… τσεκούρι από τον Alpha. «Και στο μέλλον βλέπουμε…» είπε χαρακτηριστικά.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...