Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Ποια sexy Ελληνίδα «παρηγορεί» τους άντρες με τις ροζ ταινίες της

❱❱ Ο χάρτης με τα… βίτσια των Ελλήνων, σύμφωνα με «πικάντικη» ιστοσελίδα • Ποια αναστατώνει ακόμα τους άνδρες αν και έχει αποσυρθεί από τη… βιομηχανία;
Η Τζούλια Αλεξανδράτου εξακολουθεί να κρατά τα σκήπτρα της «βασίλισσας» του πορνό (παρόλο που έχει αποσυρθεί από τις ερωτικές ταινίες) στις προτιμήσεις των Ελλήνων, αφήνοντας πίσω της σημαντικά ονόματα της παγκόσμιας ερωτικής βιομηχανίας, όπως η εκρηκτική Λιβανέζα Μία Χαλίφα και η 45χρονη Αμερικανίδα Λίζα Αν! 

7h575uhhr75

Αυτό προκύπτει από τη «χαρτογράφηση» που έκανε η δημοφιλής σελίδα ερωτικού περιεχομένου PornHub, καταγράφοντας τις ταινίες πορνό που παρακολουθούν μέσα από το διαδίκτυο οι Ελληνες ανά γεωγραφική περιοχή.

Η ιστοσελίδα κατέγραψε τα «κλικ» στην αναζήτηση των περιεχομένων της με τη λέξη greek και διαπίστωσε ότι οι Ελληνες επιδίδονται στο… οφθαλμόλουτρο με ιδιαίτερη προτίμηση στις ελληνικές ταινίες πορνό. Από τις αναλυτικές λίστες που δημοσιοποιήθηκαν προκύπτει ότι, ακόμα και ύστερα από επτά χρόνια, η Τζούλια Αλεξανδράτου εξακολουθεί να συγκεντρώνει τις περισσότερες θεάσεις ως πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών! Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν, οι περισσότερες αναζητήσεις των Ελλήνων γίνονται κυρίως Σάββατο και οι λιγότερες Πέμπτη, ενώ πάνω από τους μισούς χρήστες (52%) χρησιμοποιούν τα κινητά τους για να επισκεφτούν τη σελίδα. Το 21% των φαν του πορνό στην Ελλάδα είναι γυναίκες, ποσοστό 5% λιγότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο. Σύμφωνα με τις προτιμήσεις ανά περιοχή, στην Αρτα το 72% αρέσκεται στις ταινίες shemale, στις οποίες πρωταγωνιστούν κορίτσια που, όταν ξεγυμνώνονται, αποδεικνύονται… αγόρια!

Στην Καβάλα το 56% ενδιαφέρεται για compilation με ομαδικά όργια, ενώ στην Αργολίδα το 31% επιλέγει την κατηγορία milf, όπου οι γυναίκες παριστάνουν τις σέξι μητέρες. Μάλιστα, οι ηλικίες 55 και 65 plus κατέχουν τις πρώτες θέσεις προτίμησης από τους άνδρες φαν των ερωτικών ταινιών, ενώ οι γυναίκες επιλέγουν ταινίες με λεσβιακές περιπτύξεις.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...