Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Η ερωτοχτυπημένη Ελένη Ψυχούλη μαζεύει ελιές στο βουνό των Κενταύρων

❱❱ Η Ελένη Ψυχούλη μαζεύει ελιές στο Πήλιο! Η γνωστή σεφ, η οποία μετακόμισε μόνιμα στο βουνό των Κενταύρων για χάρη του έρωτα, ασχολείται πλέον (και) με τις αγροτικές εργασίες! Ο Κώστας Αγριγιάννης, ο σύντροφος της δημοσιογράφου γαστρονομίας, διαθέτει βιολογικούς ελαιώνες στις πλαγιές του βουνού και τέτοια εποχή γίνεται η συγκομιδή των καρπών.

Γι’ αυτό και η Ελένη ανέλαβε δράση μπροστά στον αποφυλλωτή, κοσκινίζοντας τις ελιές ώστε να καθαρίσουν από τα φύλλα, όπως δείχνουν και τα βίντεο διαδικασίας παραγωγής λαδιού που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Φορώντας μεγάλα σκούρα γυαλιά ηλίου και με τα μακριά της μαλλιά δεμένα πίσω, η χρυσοχέρα Βολιώτισσα δείχνει να απολαμβάνει την εμπειρία στα ορεινά, εκεί όπου το βουνό φιλιώνει με τον ουρανό. Ερωτευμένη και απόλυτα ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, η σεφ ζει το όνειρό της σε ένα καλυβάκι 20 τ.μ., που δεν διαθέτει ρεύμα ούτε και τηλέφωνο.

«Ζω μια εμπειρία που λέγεται καλύβι. Ζω σ’ ένα καλύβι στη μέση του βουνού, που είναι 20 τετραγωνικών μέτρων και ζω την απόλυτη ευτυχία! Είναι το κρεβάτι, το γραφείο, ένα τζάκι και ένα τραπεζάκι. Για internet έχουμε ένα στικάκι και ένα ραδιόφωνο. Πέφτει και η γεννήτρια που έχουμε και είμαστε με κεράκια και τζάκι. Εκεί συνειδητοποίησα τη λιτότητα της ευτυχίας» δήλωσε σε συνέντευξή της. Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου η Ελένη Ψυχούλη θα βρεθεί στο Ζάππειο, συμμετέχοντας στην εκδήλωση «Ταξιδεύοντας με τη μακεδονική κουζίνα της Ημαθίας»!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα






Μποζουκια Αθηνα