Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Τάσεις αυτοκτονίας

❱❱ Τι φοβούνται οι συγγενείς του αμαρτωλού παραγωγού Απανωτές έρευνες για σεξουαλική κακοποίηση αρχίζουν σε βάρος του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, την ώρα που ο μεγαλοπαραγωγός του Χόλιγουντ εμφανίζει σημάδια ψυχολογικής κατάρρευσης, με τους συγγενείς του να φοβούνται ακόμη και ότι θα αυτοκτονήσει. 

Το FBI άνοιξε έρευνα έπειτα από απόφαση του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης, ώστε, σύμφωνα με την «Daily Mail», να ερευνήσει τόσο περιστατικά που έγιναν στις ΗΠΑ όσο εκείνα που συνέβησαν στις χώρες που επισκεπτόταν ο παραγωγός για την προώθηση των ταινιών του.

Ηδη πέντε γυναίκες έχουν κάνει καταγγελία στη Γαλλία, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο Λονδίνο, με τη Σκότλαντ Γιαρντ να αρχίζει έρευνα για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης νεαρής ηθοποιού στο Λονδίνο τη δεκαετία του ’80.

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός των ντετέκτιβ Ρόμπερτ Μπόις, ανέλαβε να διερευνήσει ξανά τις υποθέσεις της Λουσία Εβανς και της Αμπρα Γκουτιέρες, οι οποίες είχαν καταγγείλει τον Γουαϊνστάιν το 2004 και το 2015 αντίστοιχα, χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες.

Επιασε το στήθος της

Η Εβανς είχε καταγγείλει ότι ο παραγωγός την είχε αναγκάσει να του κάνει στοματικό σεξ στο γραφείο του στο Μανχάταν, ενώ η Γκουτιέρες ότι είχε πιάσει το στήθος της και είχε βάλει το χέρι του κάτω από τη φούστα της στην προσπάθειά του να την οδηγήσει στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο του Μανχάταν.

Παράλληλα ο Μπόις διέταξε τους αστυνομικούς να αναζητήσουν και να εντοπίσουν στην πόλη πιθανά άλλα θύματα του παραγωγού του Χόλιγουντ και να καταγράψουν τις μαρτυρίες τους.

Η απόφαση από το FBI ελήφθη καθώς υπήρχε ο φόβος ότι ο Γουαϊνστάιν θα διέφευγε στην Ευρώπη ακολουθώντας το παράδειγμα του Ρομάν Πολάνσκι. Ενώ αρχικά ο παραγωγός είχε δηλώσει ότι θα πήγαινε σε κέντρο απεξάρτησης από το σεξ στην Ευρώπη, άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή και σύμφωνα με το spl1544676 018ΤΜΖ προσπαθεί να επιλέξει ανάμεσα σε κέντρα των ΗΠΑ, με το Meadows στην Αριζόνα να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Το απόγευμα της Τετάρτης πήγε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο σπίτι της κόρης του, Λίλι, στο Λος Αντζελες, από όπου έφυγε κακήν κακώς έπειτα από καβγά, όταν η Λίλι κάλεσε την αστυνομία λέγοντας ότι ο πατέρας της έχει τάσεις αυτοκτονίας.

—-

Ολονύχτιο φλερτ με «Bond girl» και παρ’ ολίγον τρίο με «άγγελο»

Οργιο με «άγγελο» της Victoria’s Secret επιχείρησε να κάνει ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, ο οποίος επιτέθηκε σεξουαλικά ακόμη και σε «κορίτσι του spl1594693 001Τζέιμς Μποντ». Πρόκειται για την Κάρα Ντελεβίν αλλά και την ηθοποιό Λεά Σεϊντού, οι οποίες είναι τα νέα ονόματα που μπαίνουν στην ατελείωτη, όπως φαίνεται, λίστα των θυμάτων του μεγαλοπαραγωγού.

Οταν η Ντελεβίν, που έχει μιλήσει ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία της, εγκατέλειψε τις πασαρέλες για να αρχίσει καριέρα ηθοποιού, όπως εκμυστηρεύτηκε με ανάρτησή της στο Instagram, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Γουαϊνστάιν, ο οποίος τη ρώτησε αν έχει κάνει σεξ με κάποια από τις γυναίκες που γνωρίζει. Η Ντελεβίν τού το έκλεισε, όμως ένα ή δύο χρόνια αργότερα τον συνάντησε στο λόμπι ξενοδοχείου και την προσκάλεσε στο δωμάτιό του για να μιλήσουν για έναν ρόλο ταινίας. Εκεί υπήρχε άλλη μια γυναίκα και ο Γουαϊνστάιν τούς ζήτησε να φιληθούν. Η Ντελεβίν άρχισε να τραγουδάει από το άγχος της και προσπάθησε να φύγει. Ο Γουαϊνστάιν, όμως, μπλόκαρε την πόρτα και προσπάθησε να τη φιλήσει, αλλά εκείνη κατάφερε να ξεφύγει.

Τη διεστραμμένη πλευρά του παραγωγού η Λεά Σεϊντού, που πρωταγωνίστησε στην τελευταία ταινία του Τζέιμς Μποντ «Spectre», τη γνώρισε όταν τον συνάντησε σε επίδειξη μόδας στο Παρίσι. Οπως αποκάλυψε η Γαλλίδα ηθοποιός στον «Guardian», ο μεγαλοπαραγωγός φλέρταρε μαζί της όλο το βράδυ, ενώ την κοιτούσε σαν να ήταν «ένα κομμάτι κρέας». Με τη δικαιολογία ότι θα συζητούσαν για την καριέρα της, την προσκάλεσε στη σουίτα του στο ξενοδοχείο «Plaza Athénée». «Συζητούσαμε στον καναπέ όταν ξαφνικά όρμηξε πάνω μου και προσπάθησε να με φιλήσει, περισσότερες από μια φορές» περιγράφει η 32χρονη, προσθέτοντας ότι χρειάστηκε να παλέψει για να του ξεφύγει, αν και ήταν δύσκολο, επειδή «ήταν μεγαλόσωμος και παχύς».

Την ίδια ώρα, το πρώην μοντέλο Ζόε Μπροκ κατηγορεί τον πρώην βοηθό του Γουάινσταϊν, Φαμπρίτσιο Λομπάρντο, ότι ήταν συνεργός του. Αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ των Καννών του 1997 ο Λομπάρντο είχε καταστρώσει σχέδιο ώστε να μείνει μόνη της σε δωμάτιο ξενοδοχείου με τον παραγωγό, ο οποίος στη συνέχεια προσπάθησε να την αναγκάσει να του κάνει μασάζ ενώ ήταν γυμνός.

Β. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...