Βροχή οι ευχές για τον Αλέξανδρο!

❱❱ Τα γενέθλια του 6χρονου Ρουβά και η τούρτα που θύμιζε ζούγκλα!Με το χαμόγελο της ευτυχίας ζωγραφισμένο στα χείλη τους, τα μέλη της οικογένειας Ρουβά γιόρτασαν τα γενέθλια του μικρού τους Αλέξανδρου, ο οποίος έγινε έξι χρόνων. 

Μπροστά από την τούρτα, που θύμιζε μίνι ζούγκλα, ο εορτάζων πόζαρε με τα τρία αδελφάκια του, τη μαμά και τον μπαμπά, και όλοι τους έλαμπαν από ευτυχία.

«Χρόνια πολλά, Αλέξανδρέ μας!» έγραψε η Κάτια Ζυγούλη δίπλα στην υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία και λίγα λεπτά αργότερα ο Σάκης Ρουβάς έκανε repost. Δευτερόλεπτα μετά άρχισαν να πέφτουν… βροχή οι ευχές από τους followers τόσο του Σάκη όσο και της Κάτιας, οι οποίοι τους εύχονταν τα καλύτερα για τον μικρό τους πρίγκιπα. Παρόντες στην όμορφη οικογενειακή στιγμή -που εξελίχθηκε σε ένα κεφάτο πάρτι- ήταν και πολλοί φίλοι του εορτάζοντος, αλλά και των γονιών του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Πέθανε η αδελφή του Νότη Σφακιανάκη

Δύσκολες ώρες περνά τις τελευταίες ώρες ο Νότης Σφακιάνακης.Ο...